onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya ne abartili basit bir icq hatasi long integer kullanmis iste icq oda 32 bit le sinirli olay sadece adamin aklina gelmis olmasi yoksa ole ahim sahim birsey yok yalniz tabi 2^32 kisi icq alirsa icq nun daha degisik bir variable tanimlamasi gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: NuKe, 09 Mayıs 2004 13:05 tarihinde demiş ki: ben 0.008 ile çarptım olmadı. Yalan bu.. illa pozitif tam sayı diye eklememiz mi lazım ? :P[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 integer overflowu bulma, kafa patlatma diye bi olay yok zaten varolan, her programcının bildiği bişey. hatta şöle bi anektod anlatıyim, zamanında bi uo serverında ticket/reward sistem olayı vardı. ve bu reward sistemde 1milyon ticketa bless deed veriliyodu. ama bu integer overflow yüzünden belirli bi sayıda [binbilmemkaçtı] ticket eritince birmilyonluk ödül alınabiliyodu. serverın boku çıkmıştı. bu pekçok yerde sömürülebilinen bi olay yani[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar