wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 www.menuetos.org amcam asm ile yazmis, ve tek diskete sigiyor. isletim sistemi gui bazli, ustune ustluk 1240*1024 cozunurluge kadar destekliyor. multitasking'i var. network baglanti destegi de var. yani internete baglanabilirsiniz. diskette ilkel de olsa birer http/email serveri bile var! birkac ss: amcam ayni anda irc'de ve yine diskette gelen bir satranc client'i ile satranc oynuyor net uzerinden:[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hoş birşey internetten nereden çekebiliriz? //edit : evet biraz körüm galba ibret olsun diye silmeyeceğim[signature][hline]Leylek Blackice [Bu mesaj Black1ce tarafından 10 Mayıs 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 benim etherneti bile algılayamadı ( doğaldır driverlar bunun için var ) aman dosyalara bi mok olmasın aman windows nem kapmasın gibilerinden amcamlar dehşet tırsmış dosya browsing bile yok sora napim ben bole işletim sistemini ama farkettim işlemci ve ram dostu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 eh zaten profesyonel bir proje degil. tek disket olmasi cok super, adam nasi yazdiysa artik.[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 süper ya indiricem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu proje hakkında söylecek tek birşey var.. 1... işte assembly'ın gücü (C/C++ tutkunları çatlasın...) 2... işte gerçek programlama :)[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Criminal2, 10 Mayıs 2004 20:59 tarihinde demiş ki: bu proje hakkında söylecek tek birşey var.. 1... işte assembly'ın gücü (C/C++ tutkunları çatlasın...) 2... işte gerçek programlama :) evet evet :)[signature][hline]http://www.gamerbug.net http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Özgür olmak diye bişi assembly için geçerli işte ne o libraryler hedeler hödöler elin kolun bağlı assembly rulez !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Criminal2, 10 Mayıs 2004 20:59 tarihinde demiş ki: bu proje hakkında söylecek tek birşey var.. 1... işte assembly'ın gücü (C/C++ tutkunları çatlasın...) 2... işte gerçek programlama :) Bu nası anlamsız bi düşüncedir. Assembly'nin yeri farklıdır, C'nin yeri farklıdır. Gerekirse visual basic kullanırım yeri farklıdır. İşletim sistemini basicle yazamassın belki ama hesap makinamı gayette orada kodlarım. Grafik arabirimi olan hesap makinasını assembly ile kodlamaya calısanada gülerim açıkçası. Öhm sidikte yarıştırmak istiyorum ben yine ama çok eylenceli. Unix C ile kodlanmıştır efendim. Windoze'da öle ama onu sölemicem rezillik olur :))[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 . [Bu mesaj Criminal2 tarafından 10 Mayıs 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 tabii vb kullanabilirsin.muhasebe programını asm ile yazmak gereksiz olur... 2... asm ile grafik ara yüzlü hesap makinesi yazmak c++ ile yazmak ile aynı zorlukta... (ben ikisi ilede yazdım oradan biliyorum....) (web sitemdeki çoğu program asm ile yazılmıştır git bak..) (www.win32asm.org.tr.tc) benim lafım "C++ ile windows(linux) altında süper program yazılır ama asm ile yazılmaz" "C++ asm göre daha üstün ve kolaydır." "c++ 'da oop var, her bir halt yapılır" cümleleri kullanan kişilere [Bu mesaj Criminal2 tarafından 10 Mayıs 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Criminal2 tarafından 10 Mayıs 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Hep inandığım bişey vardır, sadece bu konu değil her konuda. Eğer bişey hala varsa, ihtiyaç olduğundandır :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar