Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sanirim Bug olustu yardimlarinnizi bekliyorum. Wopp player 1 oldugu halde herangi bir buyu atildiginda ? ? ? olarak cikiyor bunu nasil duzeltebilrim ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik [Bu mesaj Evny tarafından 10 Mayıs 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Kullandığın magery scriptine bak. Eğer nebulanınkiyse fix.scp de idi kontrol et.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 spheretables.scp de sanırım [runes] bölümüne bak ordaki ayarlar bozulmus olabilir.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Onlarda dogru[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 UP[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 [Spell 2] DEFNAME=s_create_food NAME=Create Food SOUND=snd_SPELL_CREATE_FOOD RUNES=IMY CAST_TIME=0.5 RESOURCES=i_reag_garlic,i_reag_ginseng,i_reag_mandrake_root RUNE_ITEM=i_rune_CREATE_FOOD SCROLL_ITEM=i_scroll_CREATE_FOOD FLAGS=SPELLFLAG_TARG_XYZ EFFECT_ID=0 EFFECT=0 DURATION=0.0 MANAUSE=4 SKILLREQ=MAGERY 10.0 buradaki rune'ları kontrol et?[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tskler.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 önemli değil, beyler bug oldu diye hemen foruma zıplamaktansa biraz kendiniz öğrenmeye çalışsanız, bu tür şeyleri bilseniz biraz aklınızı kullanarak 'bug' dediğiniz şeyleri kendiniz de halledebilirsiniz.. (lafım herkese :P)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Evet biraz araştırma ve kaynak bulma herşeyi çözüyor.Bug mu var diyelim,konsol hatalarına bakacaksın,ilgili scriptlere bakacaksın.Deneme yanılma yöntemi kullanacaksın.Tamam fixlendi :)[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar