Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Evet uludag bahar şenligi 11 mayısta başlıycak mfö açıcak arada bi zara falan bi kaç sanatçı arkasından 13 mayıs perşenbe günü ŞEBNEM FERAH konseri olacak saat 20:00 da cumada devam edecek şuan tam kimlerin gelecegini hatırlayamıyorum kusura bakmayın panellerde olacak örnegin okul filminin oyuncuları ... bu listede baya uzun bekleriz Uludag üniversitesi görükle kampüsündeyiz[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 :) Heheh bende bu hafta geliyorum ablamın yanına tabiiki şenliklerdede takılıcaz.Bu arada tam kesin değilmiş ama sanırım "Kurban" da şenliğe gelicekmiş...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 biz belki arklarla gitmeyi düşünüoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben bu hafta içi kesin olmamakla beraber cuma günü full time gece saat 2-3 e kadar şenliklerdeyim. tabii ki yanımda arkadaslarımı da götürürüm. orada bir paticik tayfası kurulacaksa buradan kararlaştıralım :) hadi bursalı patiler, herkes şenliğe :)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar