funq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=wjvj-sa35G0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Freddie Hubbard, Miles Davis (tabii ki), Clifford Brown vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 çok miles davis gördüm, böyle giriş, böyle ritm, böyle gitar duymadım. özellikle önerebileceğin şarkı var mı mesela? Freddie Hubbard oldu bu arada, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Freddie Hubbard'ın Delphia ve Open Sesame parçasını tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 anaa adam dün ölmüş, korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Oha harbiden. Hiç dikkat etmedim.Huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sizin köyde bulunmuyormuş onun gibi şarkılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yok ama bazı şarkısı benziyo da, yine de aradığım şey değil. zaten aradığım şeyin güncel olması şart gibi, tarza bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 House değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 house s01e09 başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 tepedeki mesaj? alıntı yaparak alabilirsin linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Glenn Hughes - shake the ground, life of misery, the boy can sing the blues. (blues albümündeki diğer şarkılar da benzeyebilir) ayrıca bence killing in the name of'a da benziyor hatta lenny kravitz - are you gonna go my way. benziyor yani. bir de metropolis - makina. üflemeli yok ama bunlarda yalnız. Nils Landgren yapıyordu bu sert gitar tonlarıyla beraber üflemeyi ama funk unit'inin şarkılarında bu kadar sert tonlar yok. Bir de Eric Truffaz var ama onunki biraz farklı :D Eric Truffaz - Seven Skies'ı bir dinle denemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 truffaz edindim zaten, çok alakası yok ama hoşuma gitti ayrı bir yerde :D diğerlerini deniyim, çok sağol edük: of ya işte Nils Landgren ve Glenn Hughes'un birleşimi lazım bana tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 istediğini anlamadım ben.. 0_o! The Fabulous Thunderbirds, Taj Mahal, Chuck Cabro, James Cotton, Charlie Musselwhite John Lee Hooker, Earl king, Walter Washinggton falan da filan. ama ben tam anlamadım.. modern derken tam ne sitiyorsun, ne diyorsun.. bi de gimli blues jazz hastası ona sormak lazm. harmonica ağırlıklı koymuşum bi de ben.. aklıma bunlar geldi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 işte anlatmam çok zor lafla falan :) ilk mesajdaki videoda izleyebilirsin dinleyebilirsin o tür bir rock tarzı, ve orada olduğu gibi bir trompet veya saksafon türü üflemeli jazz havası katılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar