Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilk Deneme - Melting Mage /


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

İşin aslını söylemek gerekirse şöminenin resmiyle oynarken üstüne bir iki efekt attım can sıkıntısından bir baktım bu oldu. Pek bir şeye benzemedi , fakat çizim tekniği internette bulunan frp resimlerine benzedi . Bende bunu kesin bir şey yapmam gerek düşüncesinden yola çıkarak bunun en çok eriyen bir büyücüye benzediğini düşündüm . Eğer başka düşüncesi olanlar iletirse sevinirm ve , bir de ustalar tarafından ilk denemem değerlendirilirse sevinirim ..
http://istiaron.deviantart.com - The Burned One[signature][hline]Paticik Album Resimlerim
Istiaron
Ruler of fizX and graphX
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evde olucam resmin şu halinden bile sana erimeyen bi mage arkayada bi orc ordusu yaratırım... Çalış üstünde, dediğim gibi oldukça yaratıcı şeyler çıkarabilirsin...[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr:
Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

angel wing , yani melek kanadı olabilir düşün yola çık işte başka ne olabilir hmm kuş tüyü yastık ?[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada melt'in ingilizcesinde hata yaptığımı şimdi farkettim. Seneye Amerikada üni'ye başlayacak biri olarak kendimden utandım resmen. Neyse ben The Fifth Child Journallarıma devam edeyim hazır ingilizce demişken...
Horace Bize Tenis Oynat !
*!Gaza Getirmeye Çalışır*

[Bu mesaj Mendoza tarafından 10 Mayıs 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...