Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 İşin aslını söylemek gerekirse şöminenin resmiyle oynarken üstüne bir iki efekt attım can sıkıntısından bir baktım bu oldu. Pek bir şeye benzemedi , fakat çizim tekniği internette bulunan frp resimlerine benzedi . Bende bunu kesin bir şey yapmam gerek düşüncesinden yola çıkarak bunun en çok eriyen bir büyücüye benzediğini düşündüm . Eğer başka düşüncesi olanlar iletirse sevinirm ve , bir de ustalar tarafından ilk denemem değerlendirilirse sevinirim .. http://istiaron.deviantart.com - The Burned One[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hocu yorum yapılıcak bişi yok ki. yani nedir bu?[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sen bakana kadar eridi mage horas![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 evde olucam resmin şu halinden bile sana erimeyen bi mage arkayada bi orc ordusu yaratırım... Çalış üstünde, dediğim gibi oldukça yaratıcı şeyler çıkarabilirsin...[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr: Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 vala hiçbişi yok bu resimde ha mage ha mum erimiş gibi bi durum var ortada[signature][hline]Pati Fetişisti =o= Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 mage nerde ? bulutların arasında acaip bişi görüorum ama ?[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Erimiş gitmiş biz bakana kadar. Ben bulutların arasından iyi göremedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya işte diyorum ya şanseseri yakaladım heba olsun istemedim , çizim yeteneğim olmadığı için pek bir şey yapamıyorum sadece bir kaç efekt , herhangi bir şeye benzetebilen var mı diye açtım topici[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 angel wing , yani melek kanadı olabilir düşün yola çık işte başka ne olabilir hmm kuş tüyü yastık ?[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sen 2. yolladığım resimden bahsediyorsun bir resim daha var[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Onu Melted Mage olarak değiştirsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 molten[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Frozen Mage ! Yada Fogged Mage ! Yada Couldy Mage ! Offff sıkıldım. Horace güzel birşeyler koy da eğlenelim. Yada Horace Hadi bize tenis başlat. Horace Bize Tenis Oynat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bu arada melt'in ingilizcesinde hata yaptığımı şimdi farkettim. Seneye Amerikada üni'ye başlayacak biri olarak kendimden utandım resmen. Neyse ben The Fifth Child Journallarıma devam edeyim hazır ingilizce demişken... Horace Bize Tenis Oynat ! *!Gaza Getirmeye Çalışır* [Bu mesaj Mendoza tarafından 10 Mayıs 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar