ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 WoTLK intro'yu çalıyor oylama açıklanırken Yemekteyiz; kesin o yani. Telif falan da verdiklerini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 şikayet etmek lazım Blizzard'a.gıcık oluyorum o tarz programlara zaten.şikayet edicem yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 soTr said: şikayet etmek lazım Blizzard'a.gıcık oluyorum o tarz programlara zaten.şikayet edicem yarın. Ahahahah. Gelişmelerden bizi de haberdar et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Privhunter said: annemin bile dikkatini çekti.. Diyor oda yav bu müzik senin vörldkıraftta çalmıyomu diye xD al işte benim annede böle diyo oyunun ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 shippy said: toggie said: abi genelde haberlerde heyecan olanlarda, pirates of the caribean dram olanlarda, requiem for a dream ilginc falan hos seylerde, amelie ost'leri kullanılıyor. atv izliosun yani :D yok yahu isim olmaz da duyuyoruz sonucta hep aynı muzikler dondugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 nasıl şikayet etces bende edim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar