ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 WoTLK intro'yu çalıyor oylama açıklanırken Yemekteyiz; kesin o yani. Telif falan da verdiklerini hiç sanmıyorum.
soTr Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 şikayet etmek lazım Blizzard'a.gıcık oluyorum o tarz programlara zaten.şikayet edicem yarın.
Boci Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 soTr said: şikayet etmek lazım Blizzard'a.gıcık oluyorum o tarz programlara zaten.şikayet edicem yarın. Ahahahah. Gelişmelerden bizi de haberdar et :)
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Privhunter said: annemin bile dikkatini çekti.. Diyor oda yav bu müzik senin vörldkıraftta çalmıyomu diye xD al işte benim annede böle diyo oyunun ismini
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 shippy said: toggie said: abi genelde haberlerde heyecan olanlarda, pirates of the caribean dram olanlarda, requiem for a dream ilginc falan hos seylerde, amelie ost'leri kullanılıyor. atv izliosun yani :D yok yahu isim olmaz da duyuyoruz sonucta hep aynı muzikler dondugu icin.
Öne çıkan mesajlar