Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ventte konuşurken bir anda sesim gitmemeye başladı, açtım kapadım hala gitmiyor. sonradan klasik bind key'im olan sol ctrl ye bastığımda ventteki ikonumun yanıp sönmediğini farkettim. bazen kavlyem takılıyor heralde odur yine dedim takıldıysa açılsın diye hızlı hızlı ctrlye bastım yine olmadı. tuş bozuldu heralde diye düşünüp denemek için ctrl-alt-del yaptım çalıştı. yani tuşta bir sorun yok. bind'a shifti koydum, koyarken o kısımda "left shift" yazdı, demek ki o tuşta çalışıyor ama bastığımda yine ses gitmiyor..haydaa... officerlara sordum muteladınız mı ? diye "yoo ama sesin gelmiyor bayadır" dedi. restart attım hala aynı sorun, venti sildim yeniden kurdum hala aynı sorun..daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 guild deiştir olmadı vent i tekrar kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kurdum abi zaten venti tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 guild deiştir de iyimiş :D , profile sil tekrar yap bi dene bunu bir dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kulaklık değistir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kulaklıkla alakalı değil, benim sesim gtimiyor. ikonun renginin değişmemesinden görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 belkide onların alıcılarında problem vardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 trolleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 onların derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 mikrofon bouzk olabilirmi desem? kızma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ya daha bu sabah aldım :( bide dediğim gibi ventteki ikon rengi de değişmiyor, oradan bir gariplik olduğu sonucu çıkmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 aklıma gelen bikaç şey var aslında. - windows ses ayarlarından mikrofon mute olabilir. - ventrillodan kendini mutelemiş olabilirsin. ana pencerede en altta sagda olması lazım. - son olarakta mikrofonun çalışıp çalışmadığını test et en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 şimdi denedim tuşa basınca ikon yanıp sönüyor..allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar