Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPU Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
30 kusur dereceden yuksege cikmiyorsa isinma sorunu yoktur, hadi termal macun follos olmus cooler sogutamiyor desek yuk altina girince 5 dakika gecmeden 80 kusur dereceyi gorup cortlardi alet.

PSU bilesenler yuk altindayken gereken gucu saglayamamaya baslamis olmasin ?
Mesaj tarihi:
oyun açıkken baktım
30-35 arası değişiyor yükselmiyor daha fazla

can şunu açsana olm hiç bişey anlamadım

madboy said:
PSU bilesenler yuk altindayken gereken gucu saglayamamaya baslamis olmasin ?
Mesaj tarihi:
Abi guc kaynagi ekran karti ve islemci yuk altina girdiginde yeteri kadar besleyemiyordur parcalari diyecektim, oyle bir ihtimal var, oguz'da da benzeri oldu, baska bir arkadasta da benzeri oldu, da rastgele zamanlarda oluyordu tamamen, psu degistiriverince halloldu direk.
Mesaj tarihi:
Sorun büyük ihtimalle psu dan kaynaklanıyor ve psu değiştirme kararı aldım.2gb ram dual core makina 200 gb hdd ati radeon x1650pro ekran kartı parçalarım.Kaç wattlık bir psu yeterli olur?
Mesaj tarihi:
frisby vb. çin malı boş psulardan uzak dur. fsp gibi, coolermaster gibi firmaların psularını tercih etmeni öneririm. boş olmasın içi.

400 wattan yukarsı kurtarır herhalde, tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
sdeceokuyangenç said:
bendede aynı problem var...ve laptop benim napıcam :D ısınmadan dolayı olmadığını biliorm.. onun dışında pc durduk yere %40-50 cpu yio kafasına göre...ve cpu yiyen process system..

Kullandığın OS ne? (XP sp2, XP sp3, Vista)
Ram miktarın
sahip olduğun CPU

Bu sistemi ne kadar süredir çalıştırıyorsun, arka planda sistem gereksinimlerini kullanacak deamonlar kurulumu (deamondan kastım driver seviyesinde çalışan uygulamalar, torrent vs değil)
  • Yeni Oluştur...