khala Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Normalde %0-10 arası değişen cpu kullanımı wow açınca %40-50 lere fırlıyor ve makina kapanıyor.Bu sorunu çözmem için ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 E normal? Oyun kastırıyor işte makinayı, işlemciyi kullanıyor. Makinanın kapanması ısınmadan olabilir. Isınıyor mu alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Eskiden olmuyordu hiç 1-2 aydır çekiyorum bu sorunu CPU derecesi 30 civarında yükselmiyor daha açtım kasayı temizledim bütün fanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 İşte problem de ısınma sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 30 kusur dereceden yuksege cikmiyorsa isinma sorunu yoktur, hadi termal macun follos olmus cooler sogutamiyor desek yuk altina girince 5 dakika gecmeden 80 kusur dereceyi gorup cortlardi alet. PSU bilesenler yuk altindayken gereken gucu saglayamamaya baslamis olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Peki HDD doluluk oranıyla alakalı olabilir mi? Fikir olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 30 dan yukarı çıkmıyor derken, oyunu açtığında, bilgisayarın kendini kapatmasına yakın mı ölçtün bunu*, yoksa masaüstünde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 oyun açıkken baktım 30-35 arası değişiyor yükselmiyor daha fazla can şunu açsana olm hiç bişey anlamadım madboy said: PSU bilesenler yuk altindayken gereken gucu saglayamamaya baslamis olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Abi guc kaynagi ekran karti ve islemci yuk altina girdiginde yeteri kadar besleyemiyordur parcalari diyecektim, oyle bir ihtimal var, oguz'da da benzeri oldu, baska bir arkadasta da benzeri oldu, da rastgele zamanlarda oluyordu tamamen, psu degistiriverince halloldu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bendede aynı problem var...ve laptop benim napıcam :D ısınmadan dolayı olmadığını biliorm.. onun dışında pc durduk yere %40-50 cpu yio kafasına göre...ve cpu yiyen process system.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Uhh... Benim külüstürde %40 ın altına hiç düşmüyorki. p4 1.6a OC p4 2.23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 nerden görcez bu ısıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kafayı yicem ya 1 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Benim anakart diskinde program vardı. sizinkindede vardır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 çözümü bios update te buldum...format fln hakgetire bi işe yaramıo...bios update yaptım şmdilik oldu gibi 2-3 saattir oynuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 SpeedFan isimli birprogram var ücretsiz olması lazım. Onunla Bütün Sistemin ısısını görebiliyorsunuz. Bios sizi yanıltabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bios update sadece 1 akşamlığına çözmüş olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sanırım senin flash biosunda hata var. bir daha update yap bak, gene 1 akşam idare ederse, o bin dosyasını bir elektronikçide bir entegreye yazdır getir değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 nası yani ? açıklarmısın biraz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Sorun büyük ihtimalle psu dan kaynaklanıyor ve psu değiştirme kararı aldım.2gb ram dual core makina 200 gb hdd ati radeon x1650pro ekran kartı parçalarım.Kaç wattlık bir psu yeterli olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 frisby vb. çin malı boş psulardan uzak dur. fsp gibi, coolermaster gibi firmaların psularını tercih etmeni öneririm. boş olmasın içi. 400 wattan yukarsı kurtarır herhalde, tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 tamamda benimki laptop ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 up pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sdeceokuyangenç said: bendede aynı problem var...ve laptop benim napıcam :D ısınmadan dolayı olmadığını biliorm.. onun dışında pc durduk yere %40-50 cpu yio kafasına göre...ve cpu yiyen process system.. Kullandığın OS ne? (XP sp2, XP sp3, Vista) Ram miktarın sahip olduğun CPU Bu sistemi ne kadar süredir çalıştırıyorsun, arka planda sistem gereksinimlerini kullanacak deamonlar kurulumu (deamondan kastım driver seviyesinde çalışan uygulamalar, torrent vs değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar