Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çağla Kubat'ın yeni sponsoru...

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

stüdyo spor said:
AZİZ YILDIRIM'DAN BÜYÜK JEST

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rüzgar sörfü dalında Türkiye'nin medarı iftiharlarından olan, aynı zamanda modellik, oyunculuk ve spikerlikte yapmakta olan Çağla Kubat'ı Hawai'ye gönderiyor.

2 Kasım'dan beri 2009 Dünya Sörf Şampiyonası'na Amerika Hawaii'de hazırlanan ünlü manken ve oyuncu Çağla Kubat, Boyner grubunun sponsorluktan çekilmesi üzerine İstanbul'a geri döndü.

SEVİNÇTEN UÇTUM

Kubat, şampiyonaya Çeşme'nin soğuk denizinde hazırlanacaktı. Ancak imdadına Fenerbahçe Klübü yetişti. Bugün Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe Kulübü, sporcusuna dünya şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanabilmesi için Mart ayı sonuna kadar Amerika'daki tüm masraflarını karşılayacağını bildirdi. Sevinçten havalara uçan ünlü manken şunları söyledi:

"Amerikalı sporcularla günde 3,5 saat çalışarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Ancak kriz nedeniyle sponsorum değişeceği için ara vermek zorunda kaldım. Boyner artık sponsorum değil. Buradaki sponsorluk işlerimi halletmek için döndüm ama Fenerbahçe Klübü'nün desteğiyle 17 Ocak'ta tekrar gidiyorum. Çok sevinçliyim.''

radyoda duymuştum geçen hafta yazamamıştım buraya. benim bildiğim çağla kubat beşiktaş taraftarı. bunu detay olarak yazıyorum çünkü profosyönellik böyle birşey işte :)

gerçekten çok güzel bir davranış aziz yıldırım'dan. helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...