BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 stüdyo spor said: AZİZ YILDIRIM'DAN BÜYÜK JEST Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rüzgar sörfü dalında Türkiye'nin medarı iftiharlarından olan, aynı zamanda modellik, oyunculuk ve spikerlikte yapmakta olan Çağla Kubat'ı Hawai'ye gönderiyor. 2 Kasım'dan beri 2009 Dünya Sörf Şampiyonası'na Amerika Hawaii'de hazırlanan ünlü manken ve oyuncu Çağla Kubat, Boyner grubunun sponsorluktan çekilmesi üzerine İstanbul'a geri döndü. SEVİNÇTEN UÇTUM Kubat, şampiyonaya Çeşme'nin soğuk denizinde hazırlanacaktı. Ancak imdadına Fenerbahçe Klübü yetişti. Bugün Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe Kulübü, sporcusuna dünya şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanabilmesi için Mart ayı sonuna kadar Amerika'daki tüm masraflarını karşılayacağını bildirdi. Sevinçten havalara uçan ünlü manken şunları söyledi: "Amerikalı sporcularla günde 3,5 saat çalışarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Ancak kriz nedeniyle sponsorum değişeceği için ara vermek zorunda kaldım. Boyner artık sponsorum değil. Buradaki sponsorluk işlerimi halletmek için döndüm ama Fenerbahçe Klübü'nün desteğiyle 17 Ocak'ta tekrar gidiyorum. Çok sevinçliyim.'' radyoda duymuştum geçen hafta yazamamıştım buraya. benim bildiğim çağla kubat beşiktaş taraftarı. bunu detay olarak yazıyorum çünkü profosyönellik böyle birşey işte :) gerçekten çok güzel bir davranış aziz yıldırım'dan. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Fenerbahçe taraftarı olarak arkasındayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ben Galatasaray taraftarıyım da, gerekirse ben de arkasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Höt çekil, biz düşündük, bizim o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Hayatımın kadınına yapılan bu jest sonrası Fenerbahçeli olmayı düşünüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kimse sevmiyor bu kadını alaçatıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Çorap fail ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bence o lekeler çekim açısından kaynaklanıyor, çünkü diğer fotoğraflarında böyle bir şey yok (sadece ayaklarına değil yüzüne de bakıyorum yanlış anlaşılmasın :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 nasıl fail abi allah var yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Abi daha ince bişey daha iyi olurdu, anneanne çorabı resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kadın kendi mi giyiyo sanıyosun onları. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gayette hoş. leg fetiş mode off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Görünüşte bana göre fail abi napayım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: kimse sevmiyor bu kadını alaçatıda. beyenilmeyecek hiç bir yanı yok sorry zeki,güzel,sportif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 beğenmiyor demedim, sevmiyor dedim. kişilik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kıskanıyorlardır hangi kadında var bu kadar özellik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 cocuklarin surflerini kiriyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: kimse sevmiyor bu kadını alaçatıda. alaçatıya gidiyorum, sörf yapıyorum, sörfçü kızlardan oluşan çevrem var, dedikodularını bile bana anlatıyorlar demek istemiş burada şair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 alacati Cons'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 öyle demek istesem öyle derdim. rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kendisini taniyorum, yakin arkadasin kuzeni ve bu kadar kibirli ve got havada bir insan olamaz. gel gor ki cok guzel oldugu icin bisi diyemiyor insan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Şairin demek istediklerini tercüme den dallamalar da yeni türedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Azmodai said: kendisini taniyorum, yakin arkadasin kuzeni ve bu kadar kibirli ve got havada bir insan olamaz. gel gor ki cok guzel oldugu icin bisi diyemiyor insan :P Bak mesela Azmo'ya, hiç kastırmamış, "Tanıyorum" demiş. Nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ben yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tatlı rüyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar