chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 az önce ntvspor da TRT1de yeni yayına girecek olan Doludizgin yıllar adında bir dizinin reklamı yapıldı. ntvsporda trt reklamı, vışşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 para düdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ye kürküm ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ntv normal kanalındada desperate housewives cnbc-e reklamı gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ntv, Cnbc-e reklamı yapıyor da başka kanalın yapmıyordu hiç. Ben Terminatör ve Gossip Girl reklamı da görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 o normal, ntv - ntvspor -cnbc e - e2 doğuş grubunun bünyesinde ve ortak kanallar. ancak trt ile ntvnin alakası uzaktan yakından yok, olmasında zaten, bende o yüzden şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ben trt reklamını ligtvde de gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 devlet kanalı oldugu için rakip tanımıyıo her yerde reklam yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar