SpaceMonkey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 matsudanın Kirayı vurduktan sonra Kira ne die bağırıo ben böle bişi çıkardım da bana doğrusunu yazabilcek war mı Bakarareooo!! MATSUDAA!!! tarare vot treee!!! Husa kerenaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 oha spoiler diye birşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 "ya benımsın ya, ya kira topragın" diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 DarKRideR said: oha spoiler diye birşey var Kiranın kim olduğunu söylememiş en azından (:P) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 37. bölüm demiş izlememiş bilmeyen okumayan adamın ne işi var bu topicte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 KAYBOLUN LEAYYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 "You asshole!Matsuda!who do you think you are shooting at!Don't fuck with me!" diye çevirmiş bendeki fansub grubu.Ama aslında böyle küfür etmiyor galiba usakeruna felan bu kadar ağır değil galiba.Asshole dan çok aptal demek galiba bakayarro.Ama genede bilemicem fansub böyle çevirmiş. Edik:bu ne "galiba" dolmuş yazı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Dragonfire said: 37. bölüm demiş izlememiş bilmeyen okumayan adamın ne işi var bu topicte? download'u icin yardım ister, fansub iin yardım ister cart ıcın ıster curt ıcın ıster. spoiler yazmak sart, geri donusu yok biraz ozen gosterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Dragonfire said: 37. bölüm demiş izlememiş bilmeyen okumayan adamın ne işi var bu topicte? 37.bölüm işte animede The New Worldte 13:38 ile 13:47 arasında konuşmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR o rezalet sonu unutmaya çalışıyordum yine hatırlattınız ! evet kiraciyim. Kiracı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Evet son hakkaten rezil ya illa kirayı bitireceklerse Death Note-2'nin sonu gibi bitirselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Gerekli spoilerlar kullanılıp death note topiğinin altında sorulabilirdi konuyu kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar