KahnX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 fillerin kulaklarini ısı şeysi icin kullandigi ve zencilerin de bu sicaklik meseleleri yuzunden gelismis organlara sahip olduklarinin bilimsel aciklamasi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bilim tekniğe git ardert seni bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Dnd_OGqfDVg bu geldi aklıma direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 başlığa yazıcak şey bulamayınca ordan esinlenmiştim ben de asddf video bkz. sonlara dogru icindeki hayvani ortaya cikarmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 asdfasdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 şimdi bu olayı ben herkezde var biliodum :S ben gözlerim ve kulaklarım kapalı karşımda kaç kişi oldugunu ve nerde oldugunu söyleyebilirim süper yanak thnx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar