Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alchemy


Liverah

Öne çıkan mesajlar

aquila said:
KO ekolu


bunu yazmaya geldim. :D

bak sana şöyle anlatayım. Healing pot hiçbir zmn için normal healing spellerini yerini tutmaz. sadece kısa bir sure sana avantaj saglaması için hp werir. Yani ole 10 15 ustuste pot içipte surekli full hp dolasamazsın. ayrıcada yeni duzenlemeden soora artık in combat olduktan soora sadece 1 tane pot içebiliorsun. yani off combat olmadan 2. potu içemezsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaca olay şu ki 300-500 tane heal-mana pot u gereksiz.Ona göre canını,mananı(başka bi class kasarsan) ayarlıyıcaksın,gereksiz yere hp nin gitmemesine dikkat ediceksin.

Bişey daha,burda bossu 1 tane warrior ve 7 tane priest kesmez,25 kişi farklı farklı classlar birleşerek ve tactic yaparak keserler.

Wow hayatında başarılar :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce ne oynadığını bilmiyorum ama bu wow. Her oyunun oyun dinamikleri farklıdır. Combat sistemi farklıdır zaten aynı olsa ne çekiciliği kalır...

Alchemy kasmak ve rogue arasındaki ilişkiyi çözemedim. Ee bu böyle olmazsa sileyim ben bu charı demek oldukça tuhaf sanki herkesden farklı şekilde sana uygulanan bir sistem gibi sitem etmişsin. Senin hatan oyunu kavramadan dinamiklerinden bihaber bir şekilde konu açman eh bunu paticikte yaparsan eğlenecek çok kişi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

garip mesajlar falan yazmıyoruz,

oyun mekaniklerinden bir haber bir sekilde gelip isyan ediyorsun, insanlarda bunun komik bir durum oldugunu soyluyor sanaki komik ve sacma. Bi dinlesen, hadi bizi dinlemeyi gectim bi "neden pot icmiyo bu!!!!" bir oyuna baksak okusan oynasan anlıyacaksın zaten durumu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...