zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Sana yeşil ya da daha üzeri moblarda sada killing blow alırsan mana/hp veriyor bu tarz itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Neyse ya. O kadar badge verip alacakken Naxx dan bunu almak nasıl rahatlattı beni anlatamam :) Forethought Talisman Binds when picked up Unique Trinket Requires Level 80 Equip: Increases spell power by 111. Equip: Your direct healing spells have a chance to place a heal over time on your target, healing 3572 over 12 sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yaa bana lazım o :'( bu arada direk wowhead'den linkleyebilirsin, kasma c/p'ye =) http://www.wowhead.com/?item=40258 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 lazımsa düşürtürüz kenküt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 toggie said: yaa bana lazım o :'( bu arada direk wowhead'den linkleyebilirsin, kasma c/p'ye =) http://www.wowhead.com/?item=40258 Ya olanı var olmayanı var diye linklemiyim dedim. Ööle epik epik görüldüğünde insanların canı çekiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yok ya her quarterda bi bosstan dusuyo sanırım ama 1 kere dustu onu da baskası aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 45 second internal cooldown. öyle herkese flash heal basıyım proclatayım yok yane. çokta imba değil ame fena değilmiş hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ya veriyor tabikide lvl 80 ken.xp verebilecek potansiyeldeki mob diyor orda.her zaman öyle çalışmıştır.siphon soul improved öyle.spirit bilmemnede öyledi priestte sanki lvlı capleyince çalışmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Aluriel said: 45 second internal cooldown. öyle herkese flash heal basıyım proclatayım yok yane. çokta imba değil ame fena değilmiş hani. Hımm. Bunu denememiştim ya. Nerden gördün 45 sec int. cd yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Hiçbir yerden göremezsin çoğu trinketteki gizli cooldownları. Ancak deneyerek anlayabilirsin. Mesela 10000 kere heal atarsın, combot logtan çekersin procların arasındaki zaman aralıklarını. Görünür zaten bu tarz bi gizli cd falan varsa. Mesela aynı gizli cd emblem of heroism ile alınan physical dps trinketinde de var, 45 saniye gizli cd. wowhead yorumları genelde faydalı oluyor bu tarz durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar