kayaalp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 arkadaşlar nbl ismli uo shardda gordum hoşuma gitti ama yazamadım acaba yazabilen biri varmı? varsa lütfen nası yaptıını yazsın![signature][hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bak nebula scpleri ni kulalnıyorsan kısaca anlatıyım. Tum craft dialoglarını ac ordakı tum button taglarını src.tag.hebele yap sonraA Bİ tane function yap [function makelast] src.makeitem return 1 yap bu kadar basıt..[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] [Bu mesaj Karakans tarafından 09 Mayıs 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
kayaalp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Anlamadım :)[signature][hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL
Exorcize Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bunuda anlamadıysan işin gerçekten çok zor arkadaşım
kayaalp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya yapılmışı yokmu ya daha çözemedim scp işini!! görmem lasım nasıl olduunu anlayamam yoksa :)[signature][hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL
kayaalp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 up up up help meeee!!![signature][hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL
taz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 her skill menusunun dialogu acılmadan önce acılan yere tag.sonskill=xx şeklinde şeyler ekle mesela tailoring menüsü açılırken src.dialog d_xxx in altına src.tag.sonskill=tailoring yaz. bunu tüm skill menülerine uygula. sonra makelast diye bi function yaz. tagi kontrol ettir. eğer tailorsa 'xx' yap, eger 'a' sa 'b' yap gibi. (bahsettigim hani tailorın kendi makelastında src.makeitem= gibi bi tag olur. hani son hangi itemı yaptıysan o tag ona dönüşür. onu yazıcan o if döngüsüne.. off anlatamadım sanırım :p umarım anlarsın işte.)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım!
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 scp yazsan daha kısa sürer be tazım :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 benim taktigimi uyguluyor ;) scripti vermek yerine scripti yazdirmak... bu davrani$indan kutluyorum taz'i. eger herkez bu yontemi kullansa, bir cok 'newbie' arkada$imiz scripting'i daha cabuk cozebilir benim goru$umce.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
taz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ödülümü vermek üzere xx i davet etmediğin kaldı lan :p şımartmayın sfd[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım!
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Dmx, 10 Mayıs 2004 00:04 tarihinde demiş ki: benim taktigimi uyguluyor ;) scripti vermek yerine scripti yazdirmak... bu davrani$indan kutluyorum taz'i. eger herkez bu yontemi kullansa, bir cok 'newbie' arkada$imiz scripting'i daha cabuk cozebilir benim goru$umce. Dmx Bana Lafmı ATIOsun Yoksa Hmm? :D hehehe said: Dmx, 09 Mayıs 2004 23:42 tarihinde demiş ki: eh ravena, sen arkada$imiza yardimci olmak yerine onun kotulugune verdin scripti. ;)[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 sozum meclisten di$ari.. :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yönetim istifa şak şak şak :) tmm bundan sonra bende böle yapiim ozmn =) da taz cok gusel anlatıyor hayranım ben bile anlamıyorum ama scpyi yazmam topu topu 1 dk süryor :) ordan oraya ordan buraya karısıor valla olay :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH
Öne çıkan mesajlar