ufaqliq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Benim tailoring 533 oldu ve artik kasamiyorum. Cunku malzeme bulamiyorum. Tailoring'e dewam etmem icin embossed leather ve sylvan thread dieye malzemeler varmis onlar lazimmis. Ikincisi isei benim oyuna ilk basladigimda yalnislikla daha dogrusu cehaletle :) trust'a vermis oldugum 2 puan varve bunlari ordan alip baska yere aktarmak istiyorum. Yardim ederseniz cok sevinirim. İyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 500 den sonrası için sana gereken malzemeler grandmaster merchantlarda satılıyor senin şu ana kadar alışveriş ettiğin merchant ise apprentice seviyesinde, o yüzden onda belli seviyenin üstünde malzeme bulunmaz foundations yüklediysen housing zone'da evlere bakabilirsin genelde herkeste grandmaster merchant bulunuyor[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 lvl 20 ve 40 ta beleş respec hakkin var[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Tailoring sorununu nasil cozecegimi anladim ama respec olayini nerde nasil ne sekilde detayli bir sekilde yazarsaniz hem ben hemde bizim cafeden bazi arkadaslarda var onlarda aydinlanmis olur. Bu arada benim lvl41( bi sorun olurmu?). Cunku lvl20-40 arasi beles respec yapabilirsin demissiniz. Ayrica bunu parali versiyonudami var? Bu kadar soru sormamin nedeni ingilizcemmiz biraz KIT ve butun kafe bu respec olayina dort gozle bakio. Benide sozcu sectiler :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ufaqliq gerci senle yuzyuze goruşsekte burda yazayim belki okursun.Once Grand Master Merchantlar var bunlar genelde Player Housing Zone'da ki evlerin içinde bulunuyor ordan alabilirsin.Respec olayina gelince onuda su sekilde yapman mumkun;trainerina gidip /respec thrust yaz sana onaylamani isteyecek egerki dedigin trust skilli kendi isteginle vermişsen eski haline doner eger ki Autotrain olarak artiyorsa sifirlanmaz.Parali respec sole oluyor;respec stonelar var onlarla yapabiliyorsun onlarda 3 çeşit oluyor ve dragonlardan vs. güçlü yaratıklardan çıkıyor. [Bu mesaj Ciguli tarafından 10 Mayıs 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 merchant olayında bişeleri yanlış mı yazmışım?[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bide respec için bazen bazı classlar nerf yiyince o classtaki herkese respec şansı veriyolar mesela focus nerflenmişti ben enchanterdım lvl43 isteyen mana dan başka bi şeye speclesin diye respec hakkı verilmişti ben artan puanlarımı verdiim enchantmentsı lighta respeclemiştim :p (dmg capini arttırıo falan dediler gaza getirdiler...) tabi nerf beklemek pek mantıklı olmayabilir, ama bu respec stone larda pek ucuz diil galiba bence sen character builder dan classı seçip lvla 50 deyip puanları yerleştirip lvl 50 specine karar ver, sonra 2 puanıda thrusta vererek yap hiçbişey bozmuyosa gerek yoktur respec stone a para vermeye[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Mirluin, 10 Mayıs 2004 11:20 tarihinde demiş ki: bide respec için bazen bazı classlar nerf yiyince o classtaki herkese respec şansı veriyolar mesela focus nerflenmişti ben enchanterdım lvl43 isteyen mana dan başka bi şeye speclesin diye respec hakkı verilmişti ben artan puanlarımı verdiim enchantmentsı lighta respeclemiştim :p (dmg capini arttırıo falan dediler gaza getirdiler...) tabi nerf beklemek pek mantıklı olmayabilir, ama bu respec stone larda pek ucuz diil galiba bence sen character builder dan classı seçip lvla 50 deyip puanları yerleştirip lvl 50 specine karar ver, sonra 2 puanıda thrusta vererek yap hiçbişey bozmuyosa gerek yoktur respec stone a para vermeye Evet arkadas hakli , eger 2 puansa gerek kalmiyo respeclemene yani hicbirsey degistirmiyecek 50 olunca.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar