Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bunca zamandır böle bi sayfa varmış da hiç mi göremedik O_o Bir de forumlar açılmıyor sinir oldum. Hali hazırda 20+ mail aldıydım :( Hırs yapmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Uyuz şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bence daha 4-5 yılı var bu oyunun gibi geldi. Beta tril derken tamamlıcaklar o zamanı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 darkfallleaks de build 78 in yeni patch log unu yayınlamışlar.. eğer ki onu kısa sürede yaptılarsa helal olsun. baya bi fix var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yılbaşından beri yapıldı 23 gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 merak ettiğim şey, insanlar bu oyunu nerden pre order etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 pre order yok daha , beta inviteları var stress test için random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 var olan tek sey var, o da bitmek bilmeyen DOS saldirilari ve bitmek bilmeyen baglanti sorunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yalnız şu betaleaks sitesindeki en son patch baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 biz bu adamları öldürsek madalya alırız gibi. UO dan beri insanların hayallerini sömürmekten vazgeçmedi sözde developper ahalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hitler wants in Darkfall Online Beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 IN AN IL MAZ anirdim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 lan olm birinizde varsa key versin şu adama, yazık yaw koca hitler ne hallere düştü muhahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 oha video efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 komşular korkmuştur herhalde olağanüstü. mükemmel. oyun çıkmasa da olur bu saatten sonra , bu videoya malzeme olması bile benim için gayet güzel hatırlanmasını sağlıycak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 "Found a goblin camp, and also a guy with half HP with some armor i wanted. Killed him, took his stuff, killed the goblin, took his stuff, and ran off laughing." Son leakden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sonra da "suçluluk" durumumun düşmesini bekleyip şehre geri döndüm diyor :) hiç benlik değil , ama çok eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ben release de charı açtığım gibi koşacam Azmoyu bulmak için gelecem de ırkını bilmiyorum :( kesin mirdaindir şimdi bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 and I played UO FOR WHAT ? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Pve ciler (Wow, Aoc) dışarı çıksın dediğinde sandalyeden yere düştüm. Dışardakı hatunda olsun ağlama halen Wow uynıyabiliyoruz diyerek teselli ediyordu . orası cok bombaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 butun oyunlardada ayni video alt yazi deyisip sergileniyo ne espiriymis arkadas :) hitler zamaninda kalici seyler birakmamis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kusura bakma cengiz baba geç farkettik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 D@rkwish said: Ben release de charı açtığım gibi koşacam Azmoyu bulmak için gelecem de ırkını bilmiyorum :( kesin mirdaindir şimdi bu :P dwarf baslicam. buyur gel, ama tum clanini getir anca yetersiniz... sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar