pogodi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 her gece bir çılgın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 çk disk yedin heralde. tanrı diskiyle insanınki bir mi olur ne alaka yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BU AKŞAM HÜZÜNLERİ EVDE BIRAKTIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 valla bilemem bir mi olur, zira disk görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 senin 4. olduğun yarışmada ben birinciydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gris topakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 elesso'nun sözler şöleydi hatta: hey yabani yabani , kız baksana bu yani yine başıma çöktü karlı dağın dumani abu çi çi çi çi, abu çi çi çi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 şimdi 1 disk i ortaokulda bile veriyorlar çoluğun çocuğun eline görmediysen bu senin ayıbın. 2 bende zaten disk atmadım diss attım. 3 disk le diss i ayırt edemiyorsan 3.a önce imla kılavuzu al 3.b sonra hip hop diss kültürünü araştır. ne bilirsin sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 onu bunu bırakında gelin agalar http://ikariam.net/ eta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 1. mc darbe olmuştu sen o musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hasta mısın diss diskten daha çok acıtır diyen ben miyim lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 mcdonald o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: 3 disk le diss i ayırt edemiyorsan 3.a önce imla kılavuzu al... imla klavuzunda böle saçma şeyler yazmıyor malesef mahrum kalıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dissler boy boy kovalasin seni orcunoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 1. imla kılavuzunda disk i bulamıyorsan gözlük al :D 2. diss i imla kılavuzunda değil underground da ara ;) 3. Benim dissimi yiyen disk yiyenden daha beter olur >:D< 4. ilkokul şiirlerinizi oğlunuza kızınıza saklayın! yeah! 1. olan kardeş sen mc darbe misin stüdyo işleri nasıl oldu? hallettin mi mc hope a selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ben olmam korkma kendini repci sanma diss ne demek ilk onu anla kendini burda paralama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 iiççççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bende gözlük var ama göremedim. sen anlamını yazsan herkes mutlu olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 elesso kazanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ehe algida secicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: 1. imla kılavuzunda disk i bulamıyorsan gözlük al :D 2. diss i imla kılavuzunda değil underground da ara ;) 3. Benim dissimi yiyen disk yiyenden daha beter olur >:D< 4. ilkokul şiirlerinizi oğlunuza kızınıza saklayın! yeah! 1. olan kardeş sen mc darbe misin stüdyo işleri nasıl oldu? hallettin mi mc hope a selam böyle tuzaklı sorulara gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 afdasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://members.optushome.com.au/rickclarke/retard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 aslında cevap vermezdim ama elosso lyriclerin hoşuma gitti 1. olan arkadaş kimdi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar