Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 aquila said: pirasa doldurulur ama, sarilmaz. yaprak sarilir, adina da dolma denir. denmez. sarma denir. yabraq sarma.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 çok iyi biliyorum aradaki farkı çünkü ben dolma hiç sevmem yaprak sarma > all.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 arkadaşım ismi önemli değil güzel yapamıyorsanız burda isim üzerinden artizlik yapmayın mantı yapamayan adamın gelip de ona mantı denmez monto denir demesi bişey ifade etmiyor
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 şükrü, sen yapma bari... ayrıca kalem gibi sarma sararım, üzerinden artistlik yapmakla falan alakası yok.
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 cok ayıp soylemesi ama ben de yeni yedim arkadas antalyalardan getirmiş saolsun^^ selinim tavsanla birlikte yolliim mi annem sana ?hem akdeniz usulu etsiz^^
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 daha önce böle iğrenç sarılmış bişe görmedim ömrümde.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oha o ne lan insaf kabak çiçeği imitasyonu yapmışlar sdf ayrıca bir de yemeyenlere tavsiye ederim kabak çiçeği dolmasını
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sly-One said: hatta şöyle de cevap verebilirdim cahil herifler bakın! yaprak sarma o. e düdük http://images.google.com/images?hl=en&q=yaprak+dolma&btnG=Search+Images&gbv=2&aq=f&oq= bak dola diyincede cıkıyo ne demek bu ayrıca ordaki yaprak değil pırasa bildiğin. gözündemi görmüyo!
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 dolma kısmı genelde parantez içinde anlamayanlar için
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ardeth said: oha o ne lan insaf kabak çiçeği imitasyonu yapmışlar sdf ayrıca bir de yemeyenlere tavsiye ederim kabak çiçeği dolmasını kesinlikle tavsiye edilesi.
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pogodi said: BAŞAK AŞKIM NABER ^^ohhş iyiyim sevdiğim <3 ders calısıyorum sdfgh
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kolay gelsin benim için de yi sarma ^^
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yeter be öf. yaprak sarma onun adı, yaprak dolma diyenlerin başına taş düşsün.
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ardeth said: oha o ne lan insaf kabak çiçeği imitasyonu yapmışlar sdf ayrıca bir de yemeyenlere tavsiye ederim kabak çiçeği dolmasını evet, güzel gerçekten.
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 napae said: yeter be öf. yaprak sarma onun adı, yaprak dolma diyenlerin başına taş düşsün. <3
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 son noktayı koymuşum, artık kimse tartışmıyo ^_^
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gözünüzü seveyim şunların resimlerini koymayın.
Öne çıkan mesajlar