pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 dolma doldurulan değil midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 aquila said: pirasa doldurulur ama, sarilmaz. yaprak sarilir, adina da dolma denir. denmez. sarma denir. yabraq sarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 çok iyi biliyorum aradaki farkı çünkü ben dolma hiç sevmem yaprak sarma > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 YERIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 arkadaşım ismi önemli değil güzel yapamıyorsanız burda isim üzerinden artizlik yapmayın mantı yapamayan adamın gelip de ona mantı denmez monto denir demesi bişey ifade etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 şükrü, sen yapma bari... ayrıca kalem gibi sarma sararım, üzerinden artistlik yapmakla falan alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 cok ayıp soylemesi ama ben de yeni yedim arkadas antalyalardan getirmiş saolsun^^ selinim tavsanla birlikte yolliim mi annem sana ?hem akdeniz usulu etsiz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ohş zeytinyağlı sarma. oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 BAŞAK AŞKIM NABER ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 daha önce böle iğrenç sarılmış bişe görmedim ömrümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oha o ne lan insaf kabak çiçeği imitasyonu yapmışlar sdf ayrıca bir de yemeyenlere tavsiye ederim kabak çiçeği dolmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sly-One said: hatta şöyle de cevap verebilirdim cahil herifler bakın! yaprak sarma o. e düdük http://images.google.com/images?hl=en&q=yaprak+dolma&btnG=Search+Images&gbv=2&aq=f&oq= bak dola diyincede cıkıyo ne demek bu ayrıca ordaki yaprak değil pırasa bildiğin. gözündemi görmüyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 dolma kısmı genelde parantez içinde anlamayanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Domates Sarması o bilmiosunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ardeth said: oha o ne lan insaf kabak çiçeği imitasyonu yapmışlar sdf ayrıca bir de yemeyenlere tavsiye ederim kabak çiçeği dolmasını kesinlikle tavsiye edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pogodi said: BAŞAK AŞKIM NABER ^^ohhş iyiyim sevdiğim <3 ders calısıyorum sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kolay gelsin benim için de yi sarma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 3 lü sarma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yeter be öf. yaprak sarma onun adı, yaprak dolma diyenlerin başına taş düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ardeth said: oha o ne lan insaf kabak çiçeği imitasyonu yapmışlar sdf ayrıca bir de yemeyenlere tavsiye ederim kabak çiçeği dolmasını evet, güzel gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 napae said: yeter be öf. yaprak sarma onun adı, yaprak dolma diyenlerin başına taş düşsün. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 son noktayı koymuşum, artık kimse tartışmıyo ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gözünüzü seveyim şunların resimlerini koymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yedikleriniz çıkamasın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar