FiTi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Burası yerimi değilmi bilemiyorum ama... Ultima tr ben UO ya başladığımdan beri Hep aynı... Sanırım güncelleme ve belki de yeni bölümle gerekli. Tamam belki Ultima Online Eskisi kadar tutulmuyor,Yeni oyunlar onu bastırıyor olabilir ama Biraz daha ilgi olsa siteye nasıl olur? Umarım yanlış bişey yada yanlış yere bu düşüncelerimi yazmamışımdır. Teşekkürler...[signature][hline]FiTi FiTi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ultimatr guncellenmiyor cunki bizim kontrolumuz altinda degil yazar olarak.yazdigimiz yazilarida yukariya locklayabiliyoruz ancak.belki daha sonra olur kimbilir.ayrica kisisel fikrim uo nun diger oyunlar arasinda ezildigi degildir.uo gerek oyun olarak gerek free shard olarak,mmorpg sinifinda dunyanin hala en meshur,en cok bilinen oyunlarindan birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ou lar ezilmez vatan bölünmez! uo canımız , . . . . akar kanımız! /edit:bu bolumde bunu belli etmeye hic gerek yok bence. [Bu mesaj Anason tarafından 27 Nisan 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 UltimaTr kimin kontrolündeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben bilmiyorum acikcasi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Bence de UO hala en cok bilinen MMORPG.Ve açıkçası ben UO gibi bi MMORPG daha görmedim kendi alanında tek :).Belki bu konuyu Ultimatr Yetkililerinden birisi okur da günceller Teşekkürler ilginize[signature][hline]FiTi FiTi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kedi nin kontrolünde diil mi ? o da üşenir zaten eklemeye herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Anason sen yazarsan eklerler herhalde ultimatr bölümüne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 anason yazdi zaten kac yazi foruma kilitledi ultimatr'ye update edilemedigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ziarenko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 UltimaTR benim kontrolumde..... BUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 lol ziarenko o bum patlatma sesi miydi patlama sesi mi :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 euheuheuh beter olsunlar! AMIN! ehehehehe ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar