Sunfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bana 5.1 ses sistemi tavisye edebilir misniz? 200 ytl ye kadar iyi bir ses sitemi bakıyorum. Az yukarı fiyattakilere zorlayabilirim. Logitech in x-530 ve x-540 modellerinden birini düşünüyordum. Arasındaki farkı bilen varsa söyleyebilir mi? Bunun dışındakilerden tavsiyeleriniz varsa sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Logitech X-540 kullanıyorum x-530'da arkadaşıma aldık 4 gün önce. Mavi Bilgisayarda indirim varda 130 YTL almıştık. Aradaki Farklar. X-540 Kumanda Var Sub'da Hoparlör alt'a bakıyor ve daha iyi Bass saglıyor. Matrix özelligi var kendisi 5.1 yapıyor ( ne kadar dogrudur bilemem) Kolonların üzeri Metal tel ile kaplı yırtılma yada zarar görme olasılıgı az. Bass Ses Matrix ayarı kumanda üzerinde. X-530 Kumanda Yok Sub'da Hoparlör yana bakıyor. Matrix Özelligi yok Kolonların üzeri Kumaş ile kaplı kolay yırtılabiliyor ve fazla basarsanız parmagınız içeri girebilir. Kumnda olmadıgı için Bass ayarı Sub üzerinde. Ses ayarı kolon üzerinde. aklıma gelenler bunlar. ama X-540'dan cok menmunum Bunların dışında alacaksanda. Creative'in 5.1 olabilir. O fiyatına uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Çok teşekkür ederim. Vermiş olduğun bilgiler doğrultusunda şu anda X-540 en ideali gözüküyor. Creative'e de bakıyorum ama Logitech ürünlerinden her zaman memnun kalmışımdır o yüzden başka daha ilgi çekici bir öneri gelmezse sanırım X-540 alacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Alırsan X-540 hakkındaki yorumlarını bekliyorum. Fiyatı çok uygun olduğu için şüphelendim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 x 540 sahibiyim, çok memnunum. Yüksek seslerde hiç bir şekilde bozukluk yaşamadım ve gerçekten berrak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Kısık seslerde nası peki? Benim için kısık sesler daha önemli. İnce duvarları olan bir apartmandayım. Ses kısık olmasına rağmen sesin kaliteli olması lazım. Basını duyacaksın, berrak olacak, frekanslar birbirine girmeyecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 150 liralik sistemden kadife gibi ses beklemek biraz zor sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 onemli bir etken de sistemi ne icin kullanacagin. Eger pure muzik dinleyeceksen kaliteli 1+1 alman daha mantikli olacaktir. Ho$ artik oyunu da hoparlorden oynayan kaldi mi bilmiyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum x-540'ı şuan dolar yükseldiği için fiyatı yüksek geldi bana benim 130 YTL almıştım. Ses performansı bence cok iyi düşük veya yüksek farketmiyor. Size söyleyeceğim eğer onboard ses kartı ile bu aleti kullanıcaksanız yazık edersiniz : ) Bende ilk başlarda 6 kanallı onboard ses kartı ile kullandım cok hoşuma gidiyordu sonra bir arkadaşım tafsiyesi ile ses kartı aldım bu kadar fark edeceğini düşünmüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Fiyatı çok uygun olduğu için şüphelendim açıkcası. said: PC Labs Forumlarında X-540 Değerlendirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 150 liralik bi setin verebilecegi herseyi fazlasiyla veriyor set. Yalniz ben kendim kullanmak icin 100-250lira fiyat araliginda 2.1 sistemlere bakardim. Hem uydu kalitesi yuzunden hemde malzeme kalitesi acisindan daha fazla sey vaad ettikleri icin. Oyun icin degilde film/dizi icinse 540 bu fiyata cok guzel bi tercih. Ayni fiyat araligindaki tek alternatif creative lere goz atmaya bile gerek duymazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bende X540 kullaniyorum 1 senedir neredeyse, ses sitemlerinden pek anlamam bastan söyliyim ama memnunum fazlasiyla :) 45€ ya almistim zamaninda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ilk cıktıgından beri 540 kullaniyorum , cok memnunun , o paraya gercekten daha fazlasını veriyor.Ucuz filan diye aldanma ses bana gore mukemmel ,hele x-fi extreme gamer ile kullanınca. dusunmeden git al 540,memnun kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bak iyi diyorlar o kadar al sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 x-540 vardi bende, cok cok sorunsuz bi sistem ve gayet net muzik tavsiye ederim yani. 140 mılyona fılan almıstım, dolar fırlamadan once z-5500 aldım, 5.1 de son nokta o sanırım. maxiumum seviyede camlar zangırdarken bile net ses veriyor. creative external xi-fi ses kartına bagladim. http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=US,EN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Zegna aradaki farkları özetleyebilir misin? Fiyat farkına değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bende logitech x-540 kullanıyorum. İlk çıktığı zaman almıştım biraz tuzluydu haliyle, şimdi fiyatı çok uygun. x-540 ile uygun fiyata iyi ses alırsın. Ama verebilecek param var diyorsan Z 5500 tek geçerim. X-540 ile Z 5500' ün arasında dağlar kadar ses kalitesi farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Arkadaşlar Eğer Z 5500 alıcak paranız var ise. X-540 yüzüne bile bakmayın. Ama eğer uygun fiyatta birşey arıyorsanız X-540 en ideali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 x-530 kullanıyorum ben de 1.5 seneye yakın , 540 çıkmadan 1 ay falan önce almıştım yalnış hatırlamıyosam. 540 tavsiye ederim ben de. o fiyat aralığında daha fazla düşünmene bile gerek yok. eğer verebilicek paran "daha" fazla ise , hazır ürünler yerine bir de custom sistemlere göz at karaköy/kabataş arasındaki mağazalarda. yaklaşık aynı fiyata daha "özel" bir ses sitemine sahip olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 o fiyat aralıgında alıunabılıcek en ıyı urun x 540 z 5500 ayrı bı dunya abi 800 mılyon fılan olmus sımdı fıyatı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bu gece bina benim caldığım parcaları dinleyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
levdem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 540 bence de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 altec lansing var bende. 60 dolara almıştım doların 1.4 olduğu zaman. hiç sorun yaşamadım ve hatta çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mirage said: Zegna aradaki farkları özetleyebilir misin? Fiyat farkına değer mi? ben bayagi hoparlor degistirdim, anfili creative in 5+1 i vardi zamanin parasi ile 1000 dolardan fazlaya almistim, baska hoparlorler oldu, 2+1 ler falan.. simdi z 5500 kullaniyorum 1 yildir, bir 5+1 den boyle performans alacagimi beklemezdim bu fiyata.. fiyatina gore cok iyi ses kalitesi.. ama 1 yildir kullaniyorum tabii 1 yilda neler cikti piyasaya bilmiyorum dha iyisi vardir belki su an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar