senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 pc versiyonunda online modu ve live rosters yok. ps3 ile xbox360ta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bu kadar da nispet olmaz ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 live rosters olayı okadarda lazım deil aslında aralık ayında daha yeni yapılan bi transferi ekim ayında başlayan oyunda görmek bence gereksiz ve oyunun orjinalliğinide bozuyo. ama online oynama olayı büyük eksiklik tabi bu arada bobcats maceram devam ediyo idman olayınıda kaptım baya bi gelişiyo adamlarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ya bi sorunum var, bendeki oyunda setup dosyası yok direk klasörden çalışıo ama buna ragmen hiçbi sorun yok save falanda edebiliyorum herşeyi ancak format atarken D: ye yolladım oyunu formattan sonra geri C: ye getirdiimde savelerim yoktu?? nerde saklıyo bu oyun saveleri? belgelerim veya program filesta yokta?!?:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bu oyunu PS oyun zamazingolarıyla mı oynuyorsunuz? Klavye mouse oynanmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ya bende bi bug war intentional faul yapamıorm. bilgisayar bana karsıda yapamıo. yapmak istediğinde gelio sarılıo oyuncuya ama faul çalınmıo. bazen oyuncu topu bırakıo adam topu çalıo ole bazen elinde top olan yurumeye baslıo eeh der gibi. ama faul çalınmıo oyun dewam edio. war mı bole bi problem yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ayarlarda kapatmış olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yok açık. ztn sanırım onu kapatınca ayardan tusa bassanda bi hareket yapmıo oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 mokoko aynı problem var bende.Intentional foul on yapmıştım optionsta çünkü taktik faul yapamıyorsun tuşu ayarlı olmasına rağmen cpuda yapamıyor son çeyrek önde giren kazanıyor yani.Taktik faulsüz oynanmaz ki hele son çeyrek.Yine optionsta faul ayarları var oradan belki ayarlamak lazım ama hangisi anlamadım.O yüzden mecbur intentional foul off yaptım öyle oynuyorum zaten serbest atış atamıyorum cpu yapsa hep kaybederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 3 seçenek var, 1-ayarlardan kapalı veya tuş ayarında bi problem var 2-buglı bir versiyon indirdiniz, settingsi doğru görmüyor oyun 3-gamepad ile oynuyonuz ama faulü klavyedeki tuşla yapmaya calışıyonuz, kontrol gamepadte olduundan olmuyo faul valla hepside saçma seçenekler ve kontrol etmişinizdir büyük olasılıkla ama aklıma başka bişi gelmiyo 1-2 forumdanda baktım bu sorununuz için araştırdım yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yok olmuo deil. tuş işlio her turlu. gidio intentional için sarılıo bile rakibe. ama hakem faul wermio. topu tutan adam ya topu bırakıo sanki faul werilmiş gibi yada yuruo falan bole. yani sadece faul werilmio sadece. oraya kadar herşey normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Hall of Fame' de oynayın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 mokoko said: yok olmuo deil. tuş işlio her turlu. gidio intentional için sarılıo bile rakibe. ama hakem faul wermio. topu tutan adam ya topu bırakıo sanki faul werilmiş gibi yada yuruo falan bole. yani sadece faul werilmio sadece. oraya kadar herşey normal. mokoko şööle bi çözüm buldum nette bak dene belki işe yarar(tu) Butür bir problem bende oyunu ilk yüklediğim zamanlarda yaşamıştım ve yerli yabancı birçok forumda bunun sebebini araştırdım.UZun çabalarım sonucunda olayı çözdüm . Nba blacktopa girip orada herhangi bir bölümde oynayıp, çıkarken oyun autosave yapıyor.Ondan sonra normal standart bir maça girdiğimizde intentional faul yaptıgımızda hakem çalmıyor.Olay tamamen blacktopla ilgili.Çözümü ise, blacktoptan çıktıktan sonra mevcut profili silip yerine yeni bir profil yaratıp standart bir maça girmek, başka bir çözümü yok maalesef ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hmm saol walla ama sorun şu ki ben daha nba blacktop a hiç girmedim. :D yani bnm sorunumun bu arkadaşla aynı olduğunu sanmıorm. neyse artık ztn kapattım intentional ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 valla ps3te 2k9un 2k8den hiçbi farkı yok o yüzden almadım 2k10u bekliyorum ama kesinlikle şu an piyasadaki en iyi basketbol oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 sostizm said: bu oyunu PS oyun zamazingolarıyla mı oynuyorsunuz? Klavye mouse oynanmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ps oyun zamazingosuyla oynuyorum ben ama klavye de oynanıyor gayet. bu tür oyunlarda gamepad'a alıştım ama iice. (bide fps'lerde alışabilsem :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 klavye mouse oynanıyor da , gamepad varken denemedim bile :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uygar_kah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arkadaşlar tuş kombinasyonu hakkında bilgi verir misiniz smaç yapamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 smaç ve turnike yapmak için potaya doğru sprint atarken "RS" tuşlarından birine basman gerek. tuş ayarları yani control setupa gir ve "action button key" menüsünde RSleri bul. örneğin bende RS tuşları şu şekilde ayarlı; RSup: sol shift, RSdown: sol Ctrl, RSright: X, RSleft: Z. bu veya benzeri bir tuş kombinasyonuyla hız tuşuna(bende W) basıp hemen ardından bu 4 "RS" tuşundan birine basarsan turnike veya smaç basarsın adamının özelliğine göre tabii...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uygar_kah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 training kısmına girersen , turnike/smaç pozisyonlarında hangi tuş ile ne yapıcağını gayet güzel anlatıyor. mesela baseline'dan potaya doğru giderken , baseline yönündeki RS tuşuna basarsan ters turniıke yapar oyuncun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yaw bi tek bende var galiba bu, kimse bahsetmediine göre, sayı olduktan sora oyun kenardan başlamıo olduu gibi devam edio bende , o yüzden pota altında topu yakalayınca en az 3 4 tane arka arkaya atabiliom aynı şeyi bilgisayar da yapıo tabi bazen.. sayıyı yiorm seyirci bi sessizleşio böle sora yerden topu alınca sanki rebound almışım gibi millet böle bi coşkuya gelio tekrar.. ne iştir anlamadm..:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 PC versiyonunu aldım, bir kaç saat oynadım. En az bir saat sadece tutorial'da kontrolleri öğrenmekle geçti. Ama tutorial'ı yarılayamadım daha. İlk defa EA'in NBA'i dışında basket oyunu oynuyorum. Oyun dehşet detaylı. Bir deneme maçı yapayım dedim elime ayağıma dolaştı. Pas verceğime şut çekiyorum, depar atcağıma crossover yapıyorum falan. Kontrolleri adam gibi öğrenmesi haftalar alacak ama zevkli gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Gamepad'le bir türlü oynuyamadım bu oyunu becerebilen varmı ? Klavye ile basketbol oyunu oynamak kabus gibi birşey 4-5 sene önce denemiştim galiba en son.. Gamepad'in analog kollarına ayrı özellik veremiyorum bir türlü çözemedim bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar