daverc Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Özsüte git özsütün aynası al, bol ödüllü bir pastadir. Hocanın bilmesi muhtemel gerci sakat olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 http://www.foodnetwork.com/ace-of-cakes/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ozsutte sanirim, kabak tatlili pasta vardi dis kremasi kabak tatlisindan, boyle bol kremali, agirca birsey ama pek lezizdi, adini sanini hatirlamam ama istedigin turde orjinal birsey olabilir, yapmasi da kolaydir tahmin ettigim gibiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 fondü + pastayı birleştirebilirsin, muz dilimlerini ve çilek dilimlerini erimiş çikolataya batırıp üstüne dekor olarak ekleyebilirsin, ayrıca farklı çikolata türkleri kullanmak her zaman avantajdır. ceviz tavsiye ederim pastanın içine cidden hoş oluyor bence deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 4 çeşit pasta yapabilirsin bi tarafı muzlu bi tarafı frambuazlı bi tarafi çilekli ne biliim 4 köşe pasta düşün işte her tarafında farklı tat :P böyle bi tarafını kesiyosun muz parçacıkları gözüküyo diger tarafını kesiyosun çilek parçacıkları falan çok hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 adamın biri seni ölümüne kıskanıorm ve özsütün ''beyaz leylak ''pastası diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ozsut'un Aynasi(Ozsut) Ekpa(Pelit) Ayda(Divan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ulan canım profiterol çekti of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 yalniz, yapinca bize de gonder, boyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 özsütün aynası (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Çikolatalı vişneli pasta her türlü yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 alman pasta tercihim ama bana yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ya ne kadar güzel bi ders bu :) Art cafe'nin çilekli pastası diyroum ben de çilek bulamazsan armutlu pastası da pek bi şahane art cafe leventte ve feneryolunda mevcuttur. :) tarifi bulursan bana da söyle mümkünse ben de yapmak istiyorum yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bu arada n.ışık liseli var mı bilmem ama ayda pastasi farkli bir anlam tasir onlar icin eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ne güzel bir derstir öyle adamalar pasta yapıyor kıskandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 karadenizli bir arkadaşımın annesi amonyaklı pasta yapıyordu. değişik bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Nefr said: ozsutte sanirim, kabak tatlili pasta vardi dis kremasi kabak tatlisindan, boyle bol kremali, agirca birsey ama pek lezizdi, adini sanini hatirlamam ama istedigin turde orjinal birsey olabilir, yapmasi da kolaydir tahmin ettigim gibiyse oha, mükemmel fikirmiş denemem lazım en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 aklıma şey geldi annemler küçükken kek yapıp şokella sürerlermiş kek yap bir gün sonra nutella şokella birine bandır ye, hak vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ıspanaklı pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar