Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödüllü Pasta yarışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ozsutte sanirim, kabak tatlili pasta vardi

dis kremasi kabak tatlisindan, boyle bol kremali, agirca birsey ama pek lezizdi, adini sanini hatirlamam ama istedigin turde orjinal birsey olabilir, yapmasi da kolaydir tahmin ettigim gibiyse
Mesaj tarihi:
fondü + pastayı birleştirebilirsin, muz dilimlerini ve çilek dilimlerini erimiş çikolataya batırıp üstüne dekor olarak ekleyebilirsin, ayrıca farklı çikolata türkleri kullanmak her zaman avantajdır. ceviz tavsiye ederim pastanın içine cidden hoş oluyor bence deneyebilirsin.
Mesaj tarihi:
4 çeşit pasta yapabilirsin bi tarafı muzlu bi tarafı frambuazlı bi tarafi çilekli ne biliim 4 köşe pasta düşün işte her tarafında farklı tat :P böyle bi tarafını kesiyosun muz parçacıkları gözüküyo diger tarafını kesiyosun çilek parçacıkları falan çok hoş olur
Mesaj tarihi:
ya ne kadar güzel bi ders bu :)

Art cafe'nin çilekli pastası diyroum ben de çilek bulamazsan armutlu pastası da pek bi şahane art cafe leventte ve feneryolunda mevcuttur. :)

tarifi bulursan bana da söyle mümkünse ben de yapmak istiyorum yapamıyorum
Mesaj tarihi:
Nefr said:
ozsutte sanirim, kabak tatlili pasta vardi

dis kremasi kabak tatlisindan, boyle bol kremali, agirca birsey ama pek lezizdi, adini sanini hatirlamam ama istedigin turde orjinal birsey olabilir, yapmasi da kolaydir tahmin ettigim gibiyse

oha, mükemmel fikirmiş denemem lazım en kısa zamanda.
Mesaj tarihi:
aklıma şey geldi
annemler küçükken kek yapıp şokella sürerlermiş
kek yap bir gün sonra nutella şokella birine bandır ye, hak vereceksin
  • Yeni Oluştur...