ardelen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kemal kılıcdaroglu biraz daha cevval olsa obama gibi adam. profilden bi resmini cekip yapıstırdın mıydı turk bayragına. bi de sey dicem, camdan gokdelen adamantiyumdan ust gecit yaptırınca daha modern olunmuyor. icraata bakarım diyenler var da icraatın neresine bakıyosun. ben acıkcası kitsch bi sehir istemiyorum, metroya yururken greyderler konustugum adamın sesini kısmasın istiyorum. mesela biraz sagduyusu olsun sanat evi muze yapıcam diye istiklalin girisindeki bilmemkac yıllık gazete bayiini cicekcilerin oraya itmesin istiyorum (ki aklı olan adam kulubeyi binaya yedirip en kralından ambiyansı yaratabilirdi). hani yeni bisey yapıyolar tamam da eskisinden daha mı iyi oluyor bi dusunuyorum, yok olmuyor. partizanlık falan diyosunuz da anlayışınızı paylaştığınız partiye mensup adamın sehri sizin istediginiz sexle getirecek ya da istemediginiz sekillere sokulmasını engelleyecek adam olma ihtimali daha yuksektir. isim vermiyim liberal veya sol kanat bi partinin belediyesinin kolluk kuvveti sırf yaptıgınız sey kendine battı diye oturdugunuz banktan kovmaz, aura meselesi. ben de boyle bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Viktor said: CthuLhu said: viktor maltepenin neresindensin? idealtepe sahil tarafindayim ben de rahmanlardayım, kar yağsın kar topu oynayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 CthuLhu said: viktor maltepenin neresindensin? kiz sen istanbulun neresindensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yahu istanbul nurettin sozenden sonra dincilerin kalesi oldu, hatta belediye logosu felan cami oldu. dinci bir partiden odun (bildigin agac odun) koy gene secimi kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 dinci kelimesinin kullanımı ortaokul ogrencisi ulusalcı aile cocuklarına tahsis edilmis, bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar