Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'nin İstanbul adayı Kılıçdaroğlu

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

kemal kılıcdaroglu biraz daha cevval olsa obama gibi adam. profilden bi resmini cekip yapıstırdın mıydı turk bayragına.
bi de sey dicem, camdan gokdelen adamantiyumdan ust gecit yaptırınca daha modern olunmuyor. icraata bakarım diyenler var da icraatın neresine bakıyosun. ben acıkcası kitsch bi sehir istemiyorum, metroya yururken greyderler konustugum adamın sesini kısmasın istiyorum. mesela biraz sagduyusu olsun sanat evi muze yapıcam diye istiklalin girisindeki bilmemkac yıllık gazete bayiini cicekcilerin oraya itmesin istiyorum (ki aklı olan adam kulubeyi binaya yedirip en kralından ambiyansı yaratabilirdi). hani yeni bisey yapıyolar tamam da eskisinden daha mı iyi oluyor bi dusunuyorum, yok olmuyor. partizanlık falan diyosunuz da anlayışınızı paylaştığınız partiye mensup adamın sehri sizin istediginiz sexle getirecek ya da istemediginiz sekillere sokulmasını engelleyecek adam olma ihtimali daha yuksektir. isim vermiyim liberal veya sol kanat bi partinin belediyesinin kolluk kuvveti sırf yaptıgınız sey kendine battı diye oturdugunuz banktan kovmaz, aura meselesi. ben de boyle bakıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...