iesquire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Arkadaşlar şimdi Lichking'deki fanctionlara rep kasmak için tabardlarını heroiclerde giyip rep kasıyoruzya. Giymediğimiz zamanda Horde Expedition altındaki (Warsong Ofansive, The Tankua, Hand of Vengeance ve The Sunreavers) bunların hepsinin rep alması gerekmiyormu? ben normal guild tabardıyla heroic yapınca chat ekranında rep verdiğini yazıyor ama bu fanctionların hiçbiri rep almıyor. Yapmak gereken başka birşeymi var acaba neyi atlıyorum ben? Bilenlar paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kimsenin bir fikri yokmu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Ben, o alttaki 3 faction, horde expedition'dan bağımsız diye biliyorum. Zaten üçünün de ayrı daily'leri ve görevleri filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 abi ben diğer 4 factiona exalted olduktan sonra tabardsız girdim heroiclere oraya rep verdi tabardsız girince 1 günde exalted oldum. tabardsız girmeyi deneyin heroiclere oraya rep kasmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 guild tabard da bug filan vardır belki, hiç tabard giymeden dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 horde expedition'ın altındaki diğer replerle olayı, altındaki 3 rep in toplamının horde expedition rep'ine eklenmesi. oyunda zaten şu anda sunreaver rep veren bir şey yok, taunka max 9k civarı honored olabiliyor, hand of vengeance o kadar bile olamıyor 2-3k civarı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar