Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değer mi ?


Efsun

Öne çıkan mesajlar

3gb lik bi patch indireceksin. açikcasi değer mi bence değer pve'si iyi zaten ( daha bissürü yer açilmadı ama iyi ) pvp de iyi dönüyo açikcasi. iyi eğlenceler diyim

qui abi güzel diyorsunda accountlar açildikça adamların işi kolaylaşiyor biliyorsun değil mi ? hehe şey dicem ek paketten falan söz ediliniyo açikcasi şubata kadar gelmesi beklenen bazı mühim patchler var onlar gelirse oyun hak ettiği şekle bürünür hoş olur. ( itemizayşin pvp balance ve bazı bozuk mevzular)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Efsun said:
Arkadaşlar wow woltk aldım lvl 80 dk mı kastım ve tbc gibi herşey yeniden aynı şekil devam ettiği için sıkılmaya başladım başka oyuna geçmek istiyorum aoc merak ediyorum acaba 80 mitram var değer mi oynamaya yoksa daha beklenmesi gerek.


Ustam sana tavsiyem balıklama dal oyuna oyuna ilk basladığı gun kayıt oldum..baya bug mug olayları filan baydı bıraktım 1 ay sonra gel mel dediler duzeldi her sey inanmadım bir deneme 1 aylık odiyim dedim oglumla beraber donduk geri harbiden cok sey değişmiş 4 80 levelimizin yanına 2 80 daha ekledin bir 3.süde yolda ...çok güzel dahadada güzel olacak kanaatindeyim..ama sanıırm oynadığım klan çok süper o yüzden dahada zevkli..sana tavsiyem Anatolian hun empire klanında oyna bu oyunu oynayacaksan gerisi yalan olur...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun zevki arkadaşlarında dediği gibi iyi bir çevreden geçiyor. Çünkü end-game halinde raid azlığından dolayı kendini ya pvp içinde ya minigamelerde buluyorsun. Ama önemli olan sunucuda tek bir dominant guildin olmaması ve kalabalık olması. Yoksa PvP de sıkıcı hale gelebiliyor çünkü PvP yapacak kişiler pek yanaşmıyorlar bu tarz guildlere. Anatolian Hun Empire çok övdüklerinden Aquilonia sunucusunu seçebilirsin ya da Battlescar diyeceğim ama şuan burası biraz boş gibi. TURKS guildi var burada sadece, benim guildim ise sunucuyu dominate etmiş durumda. Merge bekliyoruz, wildsoul ile birleşecek haberleri var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...