|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ben hala Heroes of Might and Magic'ten kopamayan gruptanım. 3 4 güzel haritası var, döndürüp döndürüp onları hala oynarım. 3. oyun için harita bulunabilcek bir yer bilen ve ya rapide koyabilcek birileri var mıdır burda :D? Monster's Island Illusion World The Nine Lakes The Seven Lakes en çok bildiklerim ve oynadıklarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 HOMM 3 efsanedir zaten benim gözümde ve feci indiresim geldi. 2v2 0 madenlerle bilgisayara karşı az oyun alıp az oyun kaybetmedik. Bi forum sitesi vardı bununla ilgili ama bulunca koyarım,şimdi aklımda deil.Harita patch her türlü şeyi barındırıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Çok negatif yorum aldı ama HoMM'in 4. sünü daha çok beğenmiştim.Daha doluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 4 te güzeldi bence ama 3 çok farklı bir yerde benim için. 5 hariç hepsini oynadım en çok 3'te takıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 expansionlarıyla daha da güzel bir hal alıyor 3. 4 sux hakkaten nasıl beyendin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 en çok 2 yi sevmiştim 3te max intelligence + max earth magic + resurrection büyüsü > all tabii o kırmızı top yoksa karşıdaki elemanın çantasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Diplomacy yönetir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 golden bow + grand elf ordusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Randomize map => Eğer madenler dah sırası arkasında kalmadıysa save => play Budur yani homam3 böyle oynanır :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 fir3blad3 said: golden bow + grand elf ordusu :) + Gelu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 öle imba taktiklerle/kombinasyonlarıyla deil, adam gibi barbarian horde'larıyla oynardım ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 blax dragon + armageddon : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Jadelith said: blax dragon + armageddon : p Alt+F4 afskjhk Ya şu oyun, senede en az 3 ay canımın çekip oynadığım belki tek oyun. Hayatım boyunca oynaım heralde. Şahsen en sevdiğm direk Grand Elf. Bütün oyunlara Rampart ile başlıyom bu yüzden sfkhfj Ha Rampart'tan çok bayarsam alırım Necropolis, gogo mass skeleton + dread knight :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 in the wake of gods ı indirin, yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 hommIII güzel oyun ama allah için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 riple 50-60mb bulunur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 homm guzel oyun da, bu kadar dengesiz olmasa ve ibibik kombinasyonlar gerektirmese daha guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 hero olarak 1) wizard 2) lock 3) necro 4) ranger (magic resist özel talentli olan sadece) town olarak 1) castle 2) tower 3) dungeon derim. ama bol resourceli xl mapler için bunlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Necro'da eğer 3lü seti yapabilirseniz her savaştan lich geliyor o zaman coşuyor adam. Ama belli skilleri adama yüklemek lazım yoksa çok zorluyor oyun. Logistic, Earth ve Air büyüleri, Diplomacy, Pathfinding, Leadership (eğer 3 morale 3 luck veren kolyeyi bulursanız anlamsız bir slot kaybı), Wisdom olmazsa olmaz. Haritaya göre Navigation'da yararlı :D gerisi tırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 diplomacy gereksiz bence biraz :/ ama küçük haritalarda iyi olabilir. min max sevdiğimden utility yerine savaşa yönelik şeyleri almayı tercih ediyorum :) sorcery talentli bir karı vardı necrolarda, o karı + blax + armageddon bitiriyodu olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Abi diplomacy ile başta kendine güzel bir ordu yapabiliyorsun, kaledeki ordu yerinde artarken sende etrafı toparlıyorsun. 8 9 hafta sonra da kaledekileri alıp yardırıyosun, üstüne senin ırktan birileri gelirse orduna da katılıyor hemde archangellar titanlar falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Zati earth magic'i maxlayıp implosion atıyosun oyun bitiyo. Karşıda dungeon yoksa tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 solmyr ve chain yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 |Joker| said: Necro'da eğer 3lü seti yapabilirseniz her savaştan lich geliyor o zaman coşuyor adam. Ama belli skilleri adama yüklemek lazım yoksa çok zorluyor oyun. Logistic, Earth ve Air büyüleri, Diplomacy, Pathfinding, Leadership (eğer 3 morale 3 luck veren kolyeyi bulursanız anlamsız bir slot kaybı), Wisdom olmazsa olmaz. Haritaya göre Navigation'da yararlı :D gerisi tırt :P Sen ne diyosun ya ben bi kere o artifact i birleştirdim,element kalesi vardı başlangıç itemi olarak kolyeyi verdi koydum kenara ilk ayın sonunda artifact marketi yaptım geri kalan 2 tanesi de orda satılıyodu. Hemen birleştirip,town dan hero spawnlamaya basladım 4. de necromacy e sahip bitane buldum.Sonra expert necromacy.Ondan sonrası 2250 powerlich do 123456 damage,38 Archangel perished :) Multiplayer da oldu bu olay,ve hayatımdaki en güzel oyundu.Karşımdaki Legion Powerlich i görünce alt+f4 cekti ama zorla soktum oyuna.6 haneli rakamlar görüyodum combatta ya. Asıl güzel olayda 100 den sonra lichleri upg leyip orduyu sadece powerlichden ibaret hale getirdim o yüzden powerlich geliyodu. Edit:Yani 7 tane slot dada powerlich vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 benimde canım 3 çekmişti ama oyunu bulamadım,5i de tavsiye edebilirim 3 ten tek farkı grafikler biraz daha gelişmiş oyun mantığı aynı olmuş,5 tribes of east oynuyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar