Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskiye dönüş: Homm III

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

Ben hala Heroes of Might and Magic'ten kopamayan gruptanım. 3 4 güzel haritası var, döndürüp döndürüp onları hala oynarım. 3. oyun için harita bulunabilcek bir yer bilen ve ya rapide koyabilcek birileri var mıdır burda :D?

Monster's Island
Illusion World
The Nine Lakes
The Seven Lakes

en çok bildiklerim ve oynadıklarım :P
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
blax dragon + armageddon : p

Alt+F4
afskjhk

Ya şu oyun, senede en az 3 ay canımın çekip oynadığım belki tek oyun. Hayatım boyunca oynaım heralde.
Şahsen en sevdiğm direk Grand Elf. Bütün oyunlara Rampart ile başlıyom bu yüzden sfkhfj
Ha Rampart'tan çok bayarsam alırım Necropolis, gogo mass skeleton + dread knight :P
Sosyal ağlarda paylaş

Necro'da eğer 3lü seti yapabilirseniz her savaştan lich geliyor o zaman coşuyor adam. Ama belli skilleri adama yüklemek lazım yoksa çok zorluyor oyun. Logistic, Earth ve Air büyüleri, Diplomacy, Pathfinding, Leadership (eğer 3 morale 3 luck veren kolyeyi bulursanız anlamsız bir slot kaybı), Wisdom olmazsa olmaz. Haritaya göre Navigation'da yararlı :D gerisi tırt :P
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:
Necro'da eğer 3lü seti yapabilirseniz her savaştan lich geliyor o zaman coşuyor adam. Ama belli skilleri adama yüklemek lazım yoksa çok zorluyor oyun. Logistic, Earth ve Air büyüleri, Diplomacy, Pathfinding, Leadership (eğer 3 morale 3 luck veren kolyeyi bulursanız anlamsız bir slot kaybı), Wisdom olmazsa olmaz. Haritaya göre Navigation'da yararlı :D gerisi tırt :P

Sen ne diyosun ya ben bi kere o artifact i birleştirdim,element kalesi vardı başlangıç itemi olarak kolyeyi verdi koydum kenara ilk ayın sonunda artifact marketi yaptım geri kalan 2 tanesi de orda satılıyodu.
Hemen birleştirip,town dan hero spawnlamaya basladım 4. de necromacy e sahip bitane buldum.Sonra expert necromacy.Ondan sonrası
2250 powerlich do 123456 damage,38 Archangel perished :)

Multiplayer da oldu bu olay,ve hayatımdaki en güzel oyundu.Karşımdaki Legion Powerlich i görünce alt+f4 cekti ama zorla soktum oyuna.6 haneli rakamlar görüyodum combatta ya.

Asıl güzel olayda 100 den sonra lichleri upg leyip orduyu sadece powerlichden ibaret hale getirdim o yüzden powerlich geliyodu.

Edit:Yani 7 tane slot dada powerlich vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...