Dennis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Evet arkadaslar kendime bir çizim tableti aldım, ve karakalem çalışmalarına başladım ve en azından az da olsa birseyler cizebilmeyi umut ediyorum.Mesela ben daha isin basında oldugum için teknikleri araştırırken şöyle bir sey buldum http://www.zaplat.com/video/sanatsal_videolar/24166/Karakalem_Goz_Calismasi burada ki adam hangi programı kullanıyor mesela? Ben artragele denedim boyle birsey yapmayı sonuc husran cıktı(Tabi ilk denemem olmasının ve belki de bu konuda bir odun kadar yetenegim olmasının da katkısı buyuk olabilir ama cizgi kalınlıgını falan ayarlayamadım sonucta). Hüsran-ı vahşetül odun Artrage kullanan arkadaslar varsa karakalem calısmalarında, brush'ın softnessını zartunu zurtunu nasıl yapıyorlar mesela? Ya da baska bir deyisle hangi program ve hangi ayarlar karakalem çizimi için uygun olur? Ya da daha baska nasıl alıştırmalar yapabilirim karakaleme ısınmak için? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Artrage hiç kullanmadım onda nasıl bilemem ama bu adam muhtemelen çoğu kişi gibi Photoshop kullanıyordur, orada nasıl yapacağına buradan bakabilirsin. (shape dynamics ve tablet ayarları) Ancak görünen o ki ayar dışında da sorun var, çizim çalışman lazım. Özetle photoshop + pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 photoshop kullnılıyor genelde, bazen corel painter kullnılıyor insanlar bende dahil, ama biraz ısındıktan sonra digital illustation olayına girilmesi gereken bir program o. daha basit daha hızlı opencanvas var deniyebilrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Çok teşekkürler arcane ve cüce. Evet ayar dışında da baya sorun var da baya işte ilk denemem daha birşey çizmek icin, dediğin gibi baya çizim çalışmam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar