Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep telefonu önerileriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya yeni bi cep telefonu almak istiyorum, malum eskidi benimki de :) şöyle fazla pahalı olmayan, max 300 350 milyon (daha az olsa da olur :D) olan bluetooth, gprs destekli, 4küsür bin renkli ekranı olan bi telefon var mı? varsa marka/model yazar mısınız?[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Mesaj tarihi:
ericsson P800 lerin fityatı 600 milyona kadar düştü öneririm ben de alcam onalrdan[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
sonyericsson t630 u tavisye ederim güzeldir hostur ama pek narin düsürmeyegor elinde patliyo bide yedek kapak bulamiosun ama renk bakimindan en iyi 5 telefon arasindadir gerci bi düsügü t610 un gorunumu daha güzel
Mesaj tarihi:
dediğin özelliklerde n gage var
bluetooth gprs infared mp3 oyun fln
hatta qd si gelsin o dahabi güzel
ufak video fln da izlersin paran oluncada 128 lik bi memoru card alırsın[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
eğer garantisiz vs alacakcak sony-ericsson t630 u almanı öneririm. eğer garantili istiyorsan bende samsung x100 var memnunum.. 65K renk vs vs.. kamerası ve blutoothu yok, ama zaten bana çok gerekli değildir fiyatı da 250 milyon.[signature][hline][email protected] | 6254196
Mesaj tarihi:
said:
Brook, 10 Mayıs 2004 00:02 tarihinde demiş ki:
Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama 6600 al ben çok memnunum şahsen :)

+1 Tavsiyem budur.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..