Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 solo razorgore'uda gecemezki kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Dworgian said: |Joker| said: Dworgian said: Aç gözlüyüm tiger düşerse kaptırmamam lazım :D Ama evet 3 kişi daha güvenli :) BL'de rogue kassam gider miyiz? Söz ilkini passlarım :P sen kas gideris :) hadi len benim kus ne oldu önce onu söyle yada bendemi gelsem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 dün tek gittim 30k hp 26k armor 30 dodge (eziim baya) 12k hpleri kaldıydı yattım need help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Dworgian said: dün tek gittim 30k hp 26k armor 30 dodge (eziim baya) 12k hpleri kaldıydı yattım need help neye help ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Abi yardım edilcek bişi yok işte :) Heal olana focus koy hepsini aynı anda indir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 dur az bekle max 2 haftaya gıderız bırlıkte yau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 walla bız drood mage gıdıyoruz 2 kısı. heallayan addlerden shaman. bossun canı 130klarda addlerınkıde yakın. shaman belli edıo zatne kendını shieldı var uzerınde - ama yinede sagdaki. aslına bakarsan drood tek basınada solalar ama bız drood-mage dolasıoruz boyle bossları iste onyxia, thekal, mandokir fln. 2 kısı gıdınce tek sorun tankta stun atıp bana donuorlar habırı, mage olarak dpsten cok kıte yapmam gerektı walla. yani aynı anda ınmesı derken 5-10 sanıye aralıklarla ınmeleri lazım. rahat yapılıyor sımdı dk kasıorum bende sololamak ıcın boyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Absolut said: zg'deki tiger boss warlock ile kesibilitesi olan bi bossmuydu? Haıtlramıyorum tiger hangisi idi ve nasıl kesiliyordu falan. tek lock, mage kesemez. cunki herseyden once boss sureklı silence atıyor. tamamen spell tabanlı classlar bırsey yapamıyor tek baslarına anlayacagın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bende bu mantıkta dk kasıyorum ama biraz nerf geliyor patch ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 patchıgı okudugum kadarıyle solo content clear ıcın cok vahım bır degısıklık yok gıbı duruyor dk icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 dur bak içime kurt düştü bi daha okuyiö bone shiled ve ice fort ile ilgili nerf ler vardı hs ye buff geldi diyebilirim ama Bone Shield -- mitigation reduced from 40% to 20% Icebound Fortitude – now reduces damage by 20% instead of 50%. The amount of damage reduced increases with bonus Defense (to about 35% for 540 Defense, but it can go higher). The stun immunity is intended to be its primary role in PvP canımı sıktı birazcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Zg tiger'ı ve garrı blockla kesiyosun (warrior için) trinketide takıyosun sorun kalmıyor, lvl 70 de öyleydi yani. Geddonda tünele çek nispeten daha az fall yersinde yinede yersin yani teksen olmayabilir o, warriorla fln. Druid yine kesebilir, paladinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Darkthrone said: Dworgian said: dün tek gittim 30k hp 26k armor 30 dodge (eziim baya) 12k hpleri kaldıydı yattım need help neye help ? tiger boss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 2 hafta sora alıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Dworgian said: Darkthrone said: Dworgian said: dün tek gittim 30k hp 26k armor 30 dodge (eziim baya) 12k hpleri kaldıydı yattım need help neye help ? tiger boss :( binek hastası adam yardım lazımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ozii_x said: dur bak içime kurt düştü bi daha okuyiö bone shiled ve ice fort ile ilgili nerf ler vardı hs ye buff geldi diyebilirim ama Bone Shield -- mitigation reduced from 40% to 20% Icebound Fortitude – now reduces damage by 20% instead of 50%. The amount of damage reduced increases with bonus Defense (to about 35% for 540 Defense, but it can go higher). The stun immunity is intended to be its primary role in PvP canımı sıktı birazcık Şuana kadar sololadığım bosslarda o kadar kullanmam gerekmedi IBF ve boneı. Garr'da başlangıçta kullanıyorum da zaten onu daha kesemedim. Death strike'a nerf gelmediği sürece (glyph'e nerf gelio da glyphsiz rahat kesiliyor zaten) bir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 hozceri said: Dworgian said: Darkthrone said: Dworgian said: dün tek gittim 30k hp 26k armor 30 dodge (eziim baya) 12k hpleri kaldıydı yattım need help neye help ? tiger boss :( binek hastası adam yardım lazımmı lazım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Sage said: ozii_x said: dur bak içime kurt düştü bi daha okuyiö bone shiled ve ice fort ile ilgili nerf ler vardı hs ye buff geldi diyebilirim ama Bone Shield -- mitigation reduced from 40% to 20% Icebound Fortitude – now reduces damage by 20% instead of 50%. The amount of damage reduced increases with bonus Defense (to about 35% for 540 Defense, but it can go higher). The stun immunity is intended to be its primary role in PvP canımı sıktı birazcık Şuana kadar sololadığım bosslarda o kadar kullanmam gerekmedi IBF ve boneı. Garr'da başlangıçta kullanıyorum da zaten onu daha kesemedim. Death strike'a nerf gelmediği sürece (glyph'e nerf gelio da glyphsiz rahat kesiliyor zaten) bir sorun olmaz. Ben MC ye blood girmeyi düşünüyorum tamam unholy kadar aoe dmg yüksek olmasada single de ölümsüzsün her türlü sololarsın gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 DK dışında hiç bir class solo karazhan yapamaz boşuna sallamayın lütfen arkadaşlar. 45k hp olayı druid'de olabilir. heroic sethekk halls'da eyw. ama sallarken biraz ölçülü sallayın ki inanabilelim. Warrior solo karazhan yapacak he ? LOL! Bizim kanka druid'de her hafta solo SSC - TK - BT - MH - SWP kafasına göre takılıyo. KJ'ye 3 atıyo töbe ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 valla bizim disiplin pri solo onx yaptı dün aksam oda bi manyak akıllı adam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar