Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Valla ben bu elemanı cok seviyorum, adam her türlü tehlikeyle yüzleşiyo... hele bide şivesi var, mesela siz food u : fuud diye okurken bu arkadaş füüd diyo anlamak zor... bu adamdan sıkısı varmıdır ya?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ehehe hastasıyız ailecek.timsahlarla dalga geçio falan incelio güzel şey valla.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bu adamın sitesinin F.A.Q'ın da şöyle bir bölüm vardı. - Are you dead now? No, not yet...[signature][hline]Bıdı?
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 abi bi ara adam öldü diye yalan haberler çıkmıştı da onun için koymuşlardır :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 1. Are you still alive? (top) Ha ha! I've been killed by crocodiles, venomous snakes, spiders. I've even had a beetle crawl in my ear and kill me once. Nah! I'm here to tell you Steve Irwin lives! Pardon böyleymiş.[signature][hline]Bıdı?
arc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ahaha evet ya adamın sitesindeki faq daki ilk soru o şekildeydi. demek ki bezmiş adam öldü muhabbetinden[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu adamdan otesi yok ya; adam ısırılıyo ediyo ama yılmıyo... aslında onun gibi olmak isterim dunyanın her tarafını gezerek her heyveni bilmek :-P hatırladıım kadarıyla bi bölüm de komodo ejderi bunu az daha yiyodu, adam kutuge tırmandıydı...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu adam gidici bence[signature][hline]Leylek Blackice
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Adamın hayattan beklentisi yok bence[ç ne işin var lan senin burda?].[signature][hline]Bıdı? [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 09 Mayıs 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yok abi ölmez o adam cok balli ne badireler atlatmis :)
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 galba bikere bunu bi yılan burnunu ısırmıştı... aslında adam akıllı da döte geldiği anlar da oluyo hani:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Selocan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Crocodile hunter dediniz de aklıma bişey geldi. Bu National Geographics te bi program var admın ve programın adını bilmiyorum ama şöyle bir olayı var. Adamın bacaklardan gösteriyo kamera dönüyo adamın etrafında bu arada Boots yazıyor sonra az daha yukarı çıkıp dönüyor yine kamera shorts diyor daha da sonra kafaya çıkıyor headgear diyor ( ve ben iptal oluyorum) neyse işte bunun videosunu nerden edinebilirim bilen var mı ?[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May...
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: karpuz, 09 Mayıs 2004 22:58 tarihinde demiş ki: abi bi ara adam öldü diye yalan haberler çıkmıştı da onun için koymuşlardır :) hakkaten ya herkes inanmıştı o habere de sonradan fos çıktı sanırım[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben dumadım o haberi ama inanmazdım zaten:) o adam 1863821764381425187435287631528732 canlı[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Öne çıkan mesajlar