Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steve The Crocodile Hunter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ben bu elemanı cok seviyorum, adam her türlü tehlikeyle yüzleşiyo... hele bide şivesi var, mesela siz food u : fuud diye okurken bu arkadaş füüd diyo anlamak zor... bu adamdan sıkısı varmıdır ya?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Mesaj tarihi:
1. Are you still alive? (top)

Ha ha! I've been killed by crocodiles, venomous snakes, spiders. I've even had a beetle crawl in my ear and kill me once. Nah! I'm here to tell you Steve Irwin lives!

Pardon böyleymiş.[signature][hline]Bıdı?
Mesaj tarihi:
ahaha evet ya
adamın sitesindeki faq daki ilk soru o şekildeydi. demek ki bezmiş adam öldü muhabbetinden[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki:
tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.

Mesaj tarihi:
bu adamdan otesi yok ya; adam ısırılıyo ediyo ama yılmıyo... aslında onun gibi olmak isterim dunyanın her tarafını gezerek her heyveni bilmek :-P

hatırladıım kadarıyla bi bölüm de komodo ejderi bunu az daha yiyodu, adam kutuge tırmandıydı...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Mesaj tarihi:
Crocodile hunter dediniz de aklıma bişey geldi.
Bu National Geographics te bi program var admın ve programın adını bilmiyorum ama şöyle bir olayı var.
Adamın bacaklardan gösteriyo kamera dönüyo adamın etrafında bu arada Boots yazıyor
sonra az daha yukarı çıkıp dönüyor yine kamera shorts diyor
daha da sonra kafaya çıkıyor headgear diyor ( ve ben iptal oluyorum)
neyse işte bunun videosunu nerden edinebilirim bilen var mı ?[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 09 Mayıs 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
abi bi ara adam öldü diye yalan haberler çıkmıştı da onun için koymuşlardır :)

hakkaten ya herkes inanmıştı o habere de sonradan fos çıktı sanırım[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
  • Yeni Oluştur...