Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 napsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ben de daraldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Uıy dıghandım :D Ben bugün izmirdeki biri gelsin bize rakı içelim dedm kmse takmadı peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ders çalışayım desem. "aman 9 ocaka daha çok var" (ama cidden çok :P) pffft dışarısı da çok soğuk. -_- arkadaş da pc sini yapamadı, wow da kasamıyorum. halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 [large] G E N İ Ş L E T E L İ M ? ! ? [/large] edit: çok iğrenç bi espri lan bu. kaçın olm!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 abi bi 80 milyon cd için 20 milyonda açtırmak için desek 100 kafa olsa direk devam edicem wowa da PARAM YOK ABİLER ABLALAR. out of money. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Fransuxa said: abi bi 80 milyon cd için 20 milyonda açtırmak için desek 100 kafa olsa direk devam edicem wowa da PARAM YOK ABİLER ABLALAR. out of money. edik: Mr_Hand said: [large] G E N İ Ş L E T E L İ M ? ! ? [/large] edit: çok iğrenç bi espri lan bu. kaçın olm!1 İŞTE BEKLEDİĞİM MESAJ ! Hadi pati dahada aşabiliriz kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kamasutraya gireriz de coşkundan sonra bile çapımız yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar