theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Sizce siz ilk once iyi bir sete mi para verirsiniz.Yoksa iyi bir kılıcamı? Sanki armour daha agır basıyo sonucta aldığın damaged azaldığı rahatlatıyo baya Not= Mitril setin suan 126 hp bonusu Acık degil Sadece %20 pois resistance acık Choronicle 1 den sonra acilicak.Bunun gibi bıldıgınız acık olmıyan Set bonusları varsa yazarmısınız...[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ilk başta silah. Armor almak gibi bi hataya düşme sakın. En azından elinde 40 k'lık silah olsun. Hatta yardim edip sana 100 k'lık bir silah veren arkadaşın olursa bir günde 0'dan lvl 15-16ya rahat rahat çıkarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 elde zaten 400k lık silah varda simdi mitril set var Diyorum Brid setmi alsam Cift elli sabermi alsam ilk...[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Hehe blek sağolsun :) Sayesinde lvl 20 450k'lık silah var benim elimdede :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hehe adi qui :P cic silah daha onemli ne kadar cabuk öldürürsen düsmanini o kadar az dmg yersin.. ama ust lvl moblarla kapisicam diosan zirh daha onemli same lvl moblarda silah high lvl moblarda zirh[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yuh mithril var bide utanmadan brige mi geciceksin ben lvl 35 im hala ringmail bp scale bacaklik ile geziyorum git silah al ilk once o set le 40 ı gorursun[signature][hline]Cruma group lf a healer a tank and 6 dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 aşırı pahalı olmayan ve bi mage için ideal olan silah nedir?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Qui, 08 Mayıs 2004 14:12 tarihinde demiş ki: Hehe blek sağolsun :) Sayesinde lvl 20 450k'lık silah var benim elimdede :) yuh ne aldın ki öle :p bak o silahı kötü amaçlar için kullanma, paladin kanı damlamıştı o eski silahlara :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: mayfer, 08 Mayıs 2004 15:26 tarihinde demiş ki: aşırı pahalı olmayan ve bi mage için ideal olan silah nedir? 250k Mage staff 450k Bone staff 45k Cedar Staff 150k lık vardı bıde arada[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 150k lik tears of eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 tek elli bi silah alman daha matıklı bence en azından eline bide shield alırsın . 120 k civarı tears of eva var 230 k civarı vodoo doll var ki bence 120 lik alcaksan direct 400 k lık olan scrolla atla derim ben . yada vodoo varsa 650 k lik bi silah al ben su an lvl 32 yim ve 630 k ya lvl 27 de bi mace prayer almıştım (43 m atk) hala onunla devam ediyorum . birdahaki silahım 1.4 m lik olur herhalde ki onu da lvl 35-36 da alırım . üstümde mystic tunic ve dark hose var . gayet memnunum su an . ama dediğim gibi shield önemli .aldığın 4-5 vuruştan birini block ediyoo 90 arlık bi shield ki bu baya işe yariyoo .zaten uzaktan büyü atıyoruz maximum 2 yada 3 kere vurabiliyoo bir mob.[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 tek elli silahda 1.3 milyonluklar 900k lık saberden iyi degil cift elli saber 75 e biseydi galiba[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 armorunun toplam parasi silahinin parasinin yuzde 40 ını gecmesin [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 08 Mayıs 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: baaluo, 08 Mayıs 2004 16:20 tarihinde demiş ki: 150k lik tears of eva 150kl deil :P 95 k ya gladiodan alinir app staff var 120-40k arasi two hand tercihimdir ne kascam kitabla mitabla satmasida zor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 voodooooo al :)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Creel, 08 Mayıs 2004 18:06 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 08 Mayıs 2004 16:20 tarihinde demiş ki: 150k lik tears of eva 150kl deil :P 95 k ya gladiodan alinir app staff var 120-40k arasi two hand tercihimdir ne kascam kitabla mitabla satmasida zor zaten ben o kadar du$uk level itemlar satarken 150 den gidiyordu :p $imdi, tabi herkezin elinde cogalinca fiyatlar sicmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Evet ekonomi batmış durumda. Silahlar %20-25 ucuzladı.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hmm lionnada throwing knife kaça gidiyo mesela ? bide bende bronze set(helmsiz) ve dwarven mace var ikisini satsam lionnada knife ve wooden set alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 valla bende full manticore set ve Bach'wa var. Rahatım :-) level 24 üm daha arkadaşlar sağolsun[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 24 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter "Dodo of #tr.gaming" / tg|cs`Dodo @ Quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 heh o da iyi :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar