Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi bir setmi? Yoksa....

theCio

Öne çıkan mesajlar

Sizce siz ilk once iyi bir sete mi para verirsiniz.Yoksa iyi bir kılıcamı? Sanki armour daha agır basıyo sonucta aldığın damaged azaldığı rahatlatıyo baya

Not= Mitril setin suan 126 hp bonusu Acık degil Sadece %20 pois resistance acık Choronicle 1 den sonra acilicak.Bunun gibi bıldıgınız acık olmıyan Set bonusları varsa yazarmısınız...[signature][hline]Godfather Of Speed

Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

hehe
adi qui :P
cic silah daha onemli ne kadar cabuk öldürürsen düsmanini o kadar az dmg yersin.. ama ust lvl moblarla kapisicam diosan zirh daha onemli
same lvl moblarda silah
high lvl moblarda zirh[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 08 Mayıs 2004 14:12 tarihinde demiş ki:
Hehe blek sağolsun :) Sayesinde lvl 20 450k'lık silah var benim elimdede :)

yuh ne aldın ki öle :p
bak o silahı kötü amaçlar için kullanma, paladin kanı damlamıştı o eski silahlara :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

tek elli bi silah alman daha matıklı bence en azından eline bide shield alırsın .
120 k civarı tears of eva var
230 k civarı vodoo doll var ki bence 120 lik alcaksan direct 400 k lık olan scrolla atla derim ben .
yada vodoo varsa 650 k lik bi silah al
ben su an lvl 32 yim ve 630 k ya lvl 27 de bi mace prayer almıştım (43 m atk) hala onunla devam ediyorum .
birdahaki silahım 1.4 m lik olur herhalde ki onu da lvl 35-36 da alırım . üstümde mystic tunic ve dark hose var .
gayet memnunum su an . ama dediğim gibi shield önemli .aldığın 4-5 vuruştan birini block ediyoo 90 arlık bi shield ki bu baya işe yariyoo .zaten uzaktan büyü atıyoruz maximum 2 yada 3 kere vurabiliyoo bir mob.[signature][hline]an AmokRunNner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creel, 08 Mayıs 2004 18:06 tarihinde demiş ki:
said:
baaluo, 08 Mayıs 2004 16:20 tarihinde demiş ki:
150k lik tears of eva

150kl deil :P 95 k ya gladiodan alinir
app staff var 120-40k arasi two hand tercihimdir ne kascam kitabla mitabla satmasida zor zaten

ben o kadar du$uk level itemlar satarken 150 den gidiyordu :p
$imdi, tabi herkezin elinde cogalinca fiyatlar sicmistir
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende full manticore set ve Bach'wa var. Rahatım :-) level 24 üm daha arkadaşlar sağolsun[signature][hline]LineageII Avatar:
Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk
Server: Erica | Level: 24
Nebula Avatar:
Nick: Dewil | Template: Pure Mage
Server: Quann
Starwars Galaxies Avatar(retired):
Nick: Dodo | Race: Human
Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter

"Dodo of #tr.gaming" / tg|cs`Dodo @ Quakenet.org

a.k.a streamer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...