stingbull Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Hiç resim eğitimim olmadığı için bu kadar güzel çizebildim.Resim kursuna falan gidicem.Güzel sanatlar fakültesine gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Şevkini kırmak gibi olmasın ama güzel değiller. Ha tabi çalışmaya devam et. :) typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ilk resim amy lee sanırım,onun yanında son resim hariç hepsi hoşuma gitti. Ama adamın yüzü kaymış gibi daha fazla özen gösterebilirdin ama güzeler yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 çizerken bu çizdiğim nasıl oluşmuş altında neler var diye düşün, yoksa yapıştırma durur. fotoğraflardan anlayamama ihtimalin yüksek o yüzden model falan bul rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 zaten onun verdiği poz öyleydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 adam george clooney heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Resimler sırayla Amy lee,A. jolie,A. lavigne diye gidiyor sanırım.Sonuncusunu çıkaramadım,ama herhalde onunda ismi "A" ile başlıyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 evet en sonuncusu George Clooney.Siteye max 128kb resim upload edilebildiğinden kaliteleri düşük bir biçimde görülüyor.Kağıtta daha hoş duruyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar