UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben yapmıyom kardeşim ben galatasaraylıyım :) oldu olacak trabzon'a para kampanyası yapalım gönderelim coşsunlar :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 tarih tekerrürden ibarettir. Galatasaray 72 : Trabzonspor 0 (maç devam ediyor) pankartını hatırladım her nedense...[signature][hline]rtc
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 3 yildiz bizim olacak..uefa'dan baska havaniz kalmayacak..zaten uefa'yida "6" yla bastiriyoruz =)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Utanın lan GSL'li TS bayraklılar RUHU OLAN FUTBOLCU ÖDÜLÜ TÜM GS'Lİ TOPÇULARINDIR. Tabii ki Hakan Şükür dışında[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Öne çıkan mesajlar