Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Şimdi uzaktan erişim v.s ile çeşitli programlar ile başka bir bilgisayara bağlanıp yönetebiliyoruz iki bilgisayarda da bu programlar ve gerekli onaylar mevcutsa(pw falan işte) Ama ben karşıdan bilgisayaraı yönetmek değilde masa üstünü görüntülemek istiyorum. Yada aktif programların listesini ama bunu başka bir bilgisyaradan değil mobile yada psp gibi bir aletle yapmak istiyorum. Tahminimce yok böyle bir prgram en azaından taşınabilirler için çalışanı. Şayet varsa böyle bildiğiniz program buraya yazın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 logmein.com sadece izlemekte mumkun mobilei parali sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 logmein.com aradigim bir cözümdü cok iyi oldu saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 güzel bişeymiş bunun sadece monitor versiyonu olsa bile kafi ama psp de çalışmıyor gerçi symbian da çalışıyor ama tabi o paralı. ben biraz daha bakınayım teşekür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 radmin teamviewer radminde sirf goruntuleme secenegi var, teamviewer i hatirlamiyorum.. pda falan destegi icin bkz: websiteleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Teamviewer de sadece görüntüleme seçeneği yok. LogMein ücretli sürümünde görüntüleme seçeneği olabilir. Remote Administrator (radmin) bunda görüntüleme seçeneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar