HellWalker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ben oyuna başlamak istiyorum.Brkaç sorum olacak.Cewaplarsanız sewinirim. 1-)Oyuna bağlanmak için minimum net bağlantısı 2-)Parayı nereye ödeyecez?[Ya kredi kartı fln lazımmı] 3-)Hangi server?[Eclipse diolarda zati connection dandik olcak(64K Cable die düsünüom,param ona yetio:(] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 1-64 cable ile sorunsuz oynarsın Eclipsede bile. 2-Kredi kartı şart,aylık 15 dolar. 3-Eğer türklerle beraber oynamak istiyorsan Eclipse'i tavsiye ederim.Çünkü büyük çoğunluk Eclipsede[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kettemoor serverindada bi kısım türk war tabii...[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 64k cable'ı temin ettikten sonra sorun yaşayacağını sanmıyorum, ama asıl tavsiyem mutlaka 1gb ddr ram kullanmandır.[signature][hline]"si tu n'existais pas déjà, je t'inventerais.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 valla ben 56k ile oynuyorum. pek sorun olmuyor. sorun olmuyor derken pek tabi pvp yapılmaz bu bağlantıyla hatta pvm de bile çok sorun yaşıyorum ama oyunun dinamikleri kötü bağlantıyı uoda olduğu gibi adım at, bekle şeklinde sinir bozucu hale getirmiyor. sıçrama filan da yaşamıyorsun. bu yüzden bağlantın ne olursa olsun oyun oynanabilir geliyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bağlantıda sorun yaşamazsın sanırım gerçi çok kalabalık yerlerde mutlaka lage gireceksin ondan zaten naparsan yap kurtuluş çok zor onun dışıdna arkadaşın ram için dediğini onaylıyorum ben de 1 gb ddr ram gerekli çok sorunsuz oynamak istiyorsan işlemci o kadar farketmez tabi bi de iyi ekran kartın olacak kredi kartı olayı da Türkiye de olduğun için başka ödeme imkanın yok eğer Amerikada olsaydın var bişiler ama tabi değiliz :) ayrıca ilal Türklerin olduğu yere oynayacağım diye şartlama kendini bence yabancılar da Türkler kadar yardımsever... hiç tanımadığın bir insan seninle saatlerce uğraşma zahmetine hiç düşünmeden girebiliyor ve her türlü yardımı yapıyor ama ha ingilizcem yok diyorsan o başka ama o zaman zaten bu oyuna hiç girme, neyse...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yeni baslayanlar icin sik sorulan sorular ve yanitlari[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar