Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Hakkında

HellWalker

Öne çıkan mesajlar

valla ben 56k ile oynuyorum. pek sorun olmuyor.

sorun olmuyor derken pek tabi pvp yapılmaz bu bağlantıyla hatta pvm de bile çok sorun yaşıyorum ama oyunun dinamikleri kötü bağlantıyı uoda olduğu gibi adım at, bekle şeklinde sinir bozucu hale getirmiyor. sıçrama filan da yaşamıyorsun. bu yüzden bağlantın ne olursa olsun oyun oynanabilir geliyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

bağlantıda sorun yaşamazsın sanırım gerçi çok kalabalık yerlerde mutlaka lage gireceksin ondan zaten naparsan yap kurtuluş çok zor onun dışıdna arkadaşın ram için dediğini onaylıyorum ben de 1 gb ddr ram gerekli çok sorunsuz oynamak istiyorsan işlemci o kadar farketmez tabi bi de iyi ekran kartın olacak kredi kartı olayı da Türkiye de olduğun için başka ödeme imkanın yok eğer Amerikada olsaydın var bişiler ama tabi değiliz :)
ayrıca ilal Türklerin olduğu yere oynayacağım diye şartlama kendini bence yabancılar da Türkler kadar yardımsever... hiç tanımadığın bir insan seninle saatlerce uğraşma zahmetine hiç düşünmeden girebiliyor ve her türlü yardımı yapıyor ama ha ingilizcem yok diyorsan o başka ama o zaman zaten bu oyuna hiç girme, neyse...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...