Polan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 En sevdiğiniz, çalması hoş parçaları söylerseniz çok sevinirim. Elimde sadece Guardame las vacas, romance, nathalie var. Şimdi yeni şöyle 8-10 tane şarkıya ihtiyacım var. Zorluk önemli değil. Yeter ki tek gitar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 akdeniz akşamları!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Caddelerde Rüzgar-Nilüfer(Aslında kayahan söylüyomuş ilk de ben gitar hocamın yalancısıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ahaha loreena mckennitt şarkısını mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 beatles- julia hatta anthology 3teki hemen her şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ben şurda yazmıştım bir iki şey: http://forum.paticik.com/read.php?12,3683322,3695201#msg-3695201 *Edit: Cantico'da basit ama güzeldir. Benim bir dönem klasik gitarda kurtarıcı şarkımdı. Birisi hadi bize birşey çal dediğinde Cantico çalardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Isaac Albeniz - Asturias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 santana olabilir, sololar zorlar o kısımları ritimle falan bağlarsın yada direk atlarsın. madonna - la isla bonita güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Teşekkürler şimdilik bunlar yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bard song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 emre aydın calarsın anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 eğer vaktim var uğraşırım diyorsan http://www.youtube.com/watch?v=CxSJCb1gOd8 bunun torrenti var acoustic groove fingerstyle in torrentini bulursan link at lütfen tek başına orkestra gibi takılırsın hiç de sıkılmazsın zor da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Beatles-julia çok bayık bir şarkı gibi geldi. :) Kusura bakmayın. Ama Asturias gayet güzel bir parça. Açıkçası onu biliyordum ama unutmuşum. Çünkü korktuğum bir parçadır kendisi. Fakat bunca zaman sonra beni epey meşgul edecektir herhalde. O sebeple teşekkür ederim. Bard Song'ta tabi güzel şarkı. O da ideal. Onun için de teşekkür ederim. Eğer aklınıza böyle asturias, guardame las vacas tadında güzel, melodik klasik parçalar gelirse hiç çekinmeyin. Çünkü çok özledim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sözler ve nasıl okuduğun önemli beatles sonuçta blackbird dene bi de o daha gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 buarada mutlaka dinle çalmaya yemezse bile Jason Becker - Air tabi bilmiyorsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 green day - wake me up when september ends oasis - stop crying your heart out (butterfly effect'de filmin sonunda çalan şarkı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ankaralı Namık - Kazı Koçum Kazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 paulo gilberto dan flamingo :D "i cant stand on one leg,but hear is my most-intended flamingo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Led Zeppelin - Stairway to Heaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Al Di Meola - Mediterranean Sundance (yuhlamayin.) edik : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ahahahah deloğlan hahahah ahah =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 aa bir de tabiki sultans of swing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 farruca öneririm sabicas ınki http://www.youtube.com/watch?v=VFufY5CVxMg paco pena nın en las cuevas ta müthiştir http://www.youtube.com/watch?v=bemX39eHCf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 damien rice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 valse a rosenthal hem kolaydır çalması , hem de baya zevkli http://www.youtube.com/watch?v=z8kqpmeDK7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar