Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terkin bedeli agır mı olmalı

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

ya bunun farklı tanıtmakla ne ilgisi varr???
benim normal erkek arkadaşlarıma nasıl davranıosam ona da öyle davranıodum
ama sevgilim olunca onu ben de daha iyi tanıdım, benden sakladıgı herşey birer birer ortaya çıktı.. ben bunlarla da ugraştım bi süre..ya 5 ay cıktık bana bi hediye bile almadı
bigün bunudert edip sordugumda, bana verdigi cevap şuydu
-sana hediye almak hiç aklıma gelmedi, ben aileme çok baglıyım, ilk onlar aklıma gelio dedi (bi keresinde benim yanımdayken ablasına hediyelik eşya bakıodu, üzülmedim mi ben buna!!!)
kimse yok yere sorun çıkartmaz
ben olayları sıcagı sıcagına çözmek isterdim
ama o hep içine atıp hep susardı sanki sorun hiç olmamış gibi!! sonra da patladı işte.. asıl onu yanlış tanıyan ben mişim!!
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
o zaman tut kendini ve şöle yap

tamam lan arkadaş olalım de en yakın arkadaşın oliim de hiç böle sallamiomuş gibi davran gayet arkadaşı gibi konuş takıl , ama abartmadan yani rol yaptığın belli olmasın. Sonra bak bakalım ne oluo ona. Tek çaren bu. Bunu yap!

bu onu degil de kendimi kandırmak olur
çünkü ben ona hiç yapmacık davranmadım, benim en büyük kaybım ona fazlasıyla dürüst olmamdı, herşeyi tüm açıklıgıyla paylaşırdım onla, ve ayrılık günü geldi ki
hepsini birer birer yüzüme çarptı
şok oldum, aslında onu hiç tanımadıgımı anladım, aslında 5 ay bi yabancıyla çıktıgımı!!! öfkesini içinde biriktirmesi bana karşı ikiyüzlü davrandıgını gösmiyormu
artık hayat çizgimiz ayrıldı
bir gün yolda görürsem
görmemezlikten gelir yoluma devam ederim!!
tükendim artık..
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:
Utterable said:
ahahah cok iyimis be. bi de kendini hakli cikarmissin ya herseyin sonunda, sahane =)

ne o !!
erkek dayanışmasına mı başladınız!!!!
nedense bakış açınız degişti birden olaya!!!!
konunun en başında küfür ettigimi söylemiştim ama hiç böyle tepki vermemiştiniz ne oldu!! ne deişti??
karşı cins yapmışsa afaroz edin demi!!
tarafsız olmanızı beklerdim!!
aşkın ilişkinin cinsiyeti olur mu?

ben genelde kişisel konuları okumam hep terkedildim çok seviyorum ühü ühü diye mesajlar oluyo sevmiyorum bugün uzun süre güncel kalınca neymiş lan diye okudum biraz :) yani cinsiyet ayrımı falan

ayrıca kendin yazmışsın ilişki sırasında da hep bezdirdim diye onu kastetmiştim hayattan soğutmak diye.neyse çeşitli evreler var reddetmeyle kabullenme arasında yavaş yavaş geçer
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında erkekler kızlar gibi de değildir,eğer çok seviyorsa bir şekilde ayrılma kararından vazgeçebilirler ama duruma bağlı,birde siz ayrıldıktan sonra seni araması ve arkadaşça konuşması resmen seni üzüp intikam almak gibi geldi,sen ilişki sırasında onu üzdün diye o da senden bunun intikamını almış gibi..

Kız kıza bara içmeye gidin bence
Sosyal ağlarda paylaş

ilişki sırasında en çok üzülen ben oldum
o en çok üzülenin o oldugunu düşünse de
o burnundan kıl aldırmadıgı hanım evladı oldugu için öyle sanıo!
konuştukça nefretim oluşuo ona
intikam he?
eger öyle bişey düşündüyse, ömür boyu canı cehenneme pislik herif!!
intikam alması konusunda haklı olabilirsin; ben bu açıdan hiç düşünmemiştim; evet evet kesinlikle bu olabilir!
aşagılık herif!!
Sosyal ağlarda paylaş

beni çok yıpratmıştı zaten ilişki boyunca ilgisiz oldugu dönemlerde,, o istese bile ben istemem artık ( sevio olsam da!)
hem 3 hafta önce noktası konmuş bi ilişkiden hayır gelmez; ve tekrar da başlamaz; sanmıyorum birleşecegimizi; (yalnızlıga çok çabuk alışan biriyim; ama şuan tek derdim hala içimde kalan sevgi ve haketmedigim şekilde ilişkinin btirilmesi; başka bişey deil)
hatta o bulmuştur da birini belki; benim döktügüm gözyaşlarının binde birini döktü mü; hiç zannetmiyorum!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:
..arkadaşlık temelleriyle başlamış bi ilişki her zaman daha sevgi dolu olur daha saglıklı olurdu.. ama ben daha ilişkimizin 2. haftasında arızalar çıkarmaya başladım..olur olmadk şeylere tepkii gösterdim

Hmm anlaşılan karşındaki kişi duygularını fazla açığa çıkarmayan,yada bunları çıkarmanın iyi olmıyıcağını düşünen birisiymiş.Keşke sen bunları yaparken oda sana karşı dikilip,kendini dizginlemen gerektiğini söyleseydi,ama belkide değişebileceğini düşünüp içine atıyordu.

Sonrası zaten bi şekilde patlak veren olaylar zinciri olarak gidiyo.

Zaten bu kadar çok severken arkadaş kalabilmek mümkün değildir(En azından kendim için konuşayım).Bi şekilde ondan daha fazla nefret edip,yeni limanlara yelken açıcaksın.

Çünkü sende bıraktığı boşluk ne kadar büyük olursa olsun elbet bir gün kapanıcak.

Son bişey daha,onu tamamen unutana,hatta başka birini bulana kadar onu düşünmemeye çalış.Her ne kadar zor olsada ve yapamıyıcağını düşünsende artık geri dönüşü olmıyıcağına kendini inandır ve bu yolda ilerle.

Bide madem o kaybetti arada bi şu şarkıyı dinleyebilirsin.

Zorla tutamam gidene yol yakışır
Aşk bir kalp yarasıdır
Zamanla unutulur
Senle ayrıldık ne denirki hayırlısı
Gönlümün kapısını yeni bir aşk çalabilir
Yanmam yıkılmam senin ardından yar
Öteki aşıklardan büyük farkın var
Bir gidene kal demem asla
İki ezdirmem kendimi aşka
Üç düşman olup ayrılmak yakışmaz
Sana son sözüm iyi şanslar

Ebru ablamıza selamlar :=)
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

yalandı. başka biri sana bunu söylerse o da yalandır. sen birine söylersen sen de yalan söylemiş olursun. insanın elinde bir iki yıllık datayla 40-50 yıllık forecastlerde bulunması sallamanın daniskasıdır.
kimseye güvenmeyin, ilişkilerde tek amacın insanın kendi egosunu tatmin olduğunu unutmayın, toplam faydayı artırmak için birbirinizi sevmeniz gerektiğini ama her zaman bir B planına ihtiyaç duyacağınızı aklınızdan çıkarmayın. game theory bazlı hareket edin. genç dimağlara önerim budur.

Onca şeyi bu kadar basite indirip ve tamamen doğru bir şekilde anlatmanı tebrik ettim. %100 doğru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...