fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 selamlar harici hdd'mi takıp çıkardığım zaman hep aynı adı almasını istiyorum. program falan kuruyorum sorun olmasın diye. nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Genelde C D E F G H falan çok kullanılan sürücü isimleridir, özellikle birden fazla partition, cd/dvd rom, virtual rom falan varsa.. Bilgisayarım sağ tık -> Yönet -> Disk Yönetimi -> Sürücü harfine sağ tık -> Sürücü harfini ve yolunu değiştir -> Değiştir -> Şu sürücü harfini ata 'dan X Y Z falan seçersen sittin sene o kadar sürücü oluşturamayacağın için her seferinde o harfle bağlanır. Ama bu sadece senin bilgisayarın için, başka bir yerde yine boş bulduğu ilk harfi alır. Onda da aynı işlemi tekrar etmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 oo tamam teşekkürler çok anladım. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben yeni sistem yuklerken butun kart okuyuculari rom drive lari falan sokup tek hdd birakiyorum ondan sonra diger diskleri istedigim sirayla takiyorum.En son da kart okuyucuyu takiyorum. internal disk icin surucu harfi degi$tirilmiyor malesef, dikkat etmek lazim. ya da 5 tane hdd kullanmamak lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 internal icin de degistirilebilmesi lazim ya? boot dosyalarini icermiyorsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 degi$tiriliyor da, sirali olarak alamiyoruz c-d-e-f-g halihazirda dolu oldugu icin sanirim.. Mesela ben I dan sonrasina alabiliyorum, belki de hepsini once x-y-z falan gibi atiyip sonradan d-e-f-g diye dizebilme imkanimiz olabilir, denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 evet, oyle oluyor zaten. ama oyun/program vs yukluyse dikkat etmek lazim. bi de tabi benim gibi gerizekalilik yapip boot dosyalarinin yarisini d'ye yarisini c'ye attiysaniz o ikisi degismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar