Garager Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 LSD'yi geçemez ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 götüne lsd yapıştırılan kedinin dramı. arkadaşın yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kimyasala gerenk yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Wispy said: Ben bağımlıydım, sonra bir gün ne diye kullanıyorum bu zıkkımı dedim ve bıraktım. İşte iradenin gücü... deme gibi bir şansımız yok sanırım. Ben sigaraya başlamaya bile tırsıyorum yahu. Oyunlara bile köpekler gibi bağımlı olduktan sonra götümü bile satarım herhalde meth için gerekirse 1 hafta yemek yemezsin su içmezsin ve uyumazsın irade gücüyle ama onlarsız yapamzsın. (met, eroin etc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kafası nası acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar