Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sevgilimden dun ayrıldım ki kızla aynı sınıftayız :) dun ayrıldıgımızda cep tel.imi kapadım gece 12 de açtım sadece 30 dklıgına sak msj geldi kızdan iyi misin iyi oldugunu duymam gerek diye fln herneyse muhabet acıldı işde sınav var hıc calısmak ıstemıyorum dedı nıye dedım böle gusel havada gezmek varken nıye gezeyım dedı.bende kuzenlerınle akr.larınla gez dedım o da hıc cekemem onları dedı bende o zmn gelırsen benım alsancakta ısım var az onu haledıcem gezerız ordanda dedım kız çalışmak en iyisi sana iyi geceler dıyıp kestırıp attı :) şimdi ben bu kızla hıc konusmasam abest mı olur? konusım mı konusmıım mı bana bı yol gösterın :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 artık bu topicler sayesinde Güzin Abi olup para kazanacam :) zamana bırak bence içinden geldiğini yap...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Kızın bi derdi var belliki . Senden yeterince ilgi görememiş . Ona birazdaha ilgi göster her şey düzelecektir :)[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Katılıyorum.. Aynı olaylar benimde başıma gelmişti kıza biraz ilgi gösterdim 3.ayda ayrılmak yerine,şimdi 21. ay içerisindeyiz...[signature][hline]I Only Die For This Woman
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 öle bi knuşma olmamış gibi davranmaya çalış...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 çogu kısı olayı anlamamıs sanırım kızla ayrıldık :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Biliyorum ben anladım, sen benim yazımı dikkate al görürsün tekrar barışırsınız.[signature][hline]I Only Die For This Woman
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 evet artık "aşk/meşk" diye bölüm açılsın![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ciddi biçimde knuş o zaman sorunu sor vs.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 dun ayrılırken konusuyoduk bana dedi hatta mrk ettıgın veya benı elestırcegın olmadı konuscak hıc bıseyın yok mu dedı bende yok dedım :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Öne çıkan mesajlar