Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Yapmalıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgilimden dun ayrıldım ki kızla aynı sınıftayız :) dun ayrıldıgımızda cep tel.imi kapadım gece 12 de açtım sadece 30 dklıgına sak msj geldi kızdan iyi misin iyi oldugunu duymam gerek diye fln herneyse muhabet acıldı işde sınav var hıc calısmak ıstemıyorum dedı nıye dedım böle gusel havada gezmek varken nıye gezeyım dedı.bende kuzenlerınle akr.larınla gez dedım o da hıc cekemem onları dedı bende o zmn gelırsen benım alsancakta ısım var az onu haledıcem gezerız ordanda dedım kız çalışmak en iyisi sana iyi geceler dıyıp kestırıp attı :)

şimdi ben bu kızla hıc konusmasam abest mı olur? konusım mı konusmıım mı bana bı yol gösterın :)[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Mesaj tarihi:
Kızın bi derdi var belliki . Senden yeterince ilgi görememiş . Ona birazdaha ilgi göster her şey düzelecektir :)[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir .
[Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet artık "aşk/meşk" diye bölüm açılsın![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
  • Yeni Oluştur...