Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Resat nuri guntekinden - acimak VE Albert camusdan - Yabanci adli kitaplarin ozetleri lazim cok acil sinav varda daha başlamadim bulursaniz cook sevincem ben baya aradim goremedim[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 pokemon riza?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: theKingpin, 09 Mayıs 2004 14:57 tarihinde demiş ki: pokemon riza? Kardeş ayni dildemi konusuyoruz :D[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
edi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 http://www.gradesaver.com/ClassicNotes/Titles/stranger/ adresinde yabanci ile ilgili hersey ama hersey var
555 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bugün bana yarın sana[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 edi cok saolda turkce lazim hemde cok lazim[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
edi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 translate ettiriver bi sayfadan, sonra da duzelt sen de
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 tamam hallettim birazini kendim anladim azcigi translate ettim :P sindi bi resat nuri guntekin kaldi onu bulursak cok seviniceeem gercekten yani bunu bilinki oturup sizin bulmanizi beklemiyorum kac gundur aradim ama bulamadim yanliş anlasilma olmasin[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bilmionuzmu :([signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 www.novelguide.com[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Öne çıkan mesajlar