numberten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kfc allah cezanı versin 10 gün için 4 5 kez extreme meal menu yedim yüzüm her tarafım sivilce oldu :( çirkin betty gibi oldum lan bööhöhö :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yağlı yiyeceklerin sivilce sayısı üzerinde ispatlanmış bir etkisi yoktur. uzman (şov tv haberlerde adı geçen "uzmanlar"dan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 fast food sivilce yapmaz, kıl yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 o yüzden mi amerika'da(doğudan gelenler hariç) insanlar kılsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 abi bunun baharatı filan yapıyo dedi arkadaş bugun yoksa neden sivilce bastı lan yüzümü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hehehehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yediğin hiç bişey sivilce yapmaz alerjin yoksa olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Velev Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 niye? cips demi sivilce yapmaz diyosunuz şimdi? hertürlü tartışabilirim bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 elizabethle beraber yedin galiba menüleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 En fazla Çiğdem(çekirdek) yapar sivilceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ginaly said: fast food sivilce yapmaz, kıl yapar.geçen gün burger da lüpletirken gördüm seni sddfs normaldir bu görüşü savunman. nasıl sivilce yapmaz lan eşşek gibi yağlı. dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 cacık da yapmıyorum bu sıralar o yüzden actım topici ashdashdahsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar