HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ya bu ümraniye belediyesi'ne nasıl gidilir, nerededir bu belediye? kadıköy'den falan otobüse binsem hangi otobüse binmem lazım? yardım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 utku bostancıdan tren istasyonunun yanından ümraniye arabaları kalkıyor diye biliyorum , bakıver bir istersen .belediye de ümraniye merkezde bi yerlerde diye hatırlıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 konu disina aliyim bunu gezdim tozdumla alakasi yok gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 nerededir sorusuna cevap olması açısından, maps.google.com, search ekranına "ümraniye belediye başkanlığı, ümraniye, istanbul" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 oraya giden geri gelemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Kadıköy'de sarı dolmuşların ve beşiktaş vapur iskelesinin karşısındaki otobüs durağına gidip bıyıklı dayılara sor hangi otobüs diye. Sıkıntı yaşamadan alırsın cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 obur tarafa gidicen yazicioglunun ordaki otobusler gidiyor umraniyeye diye biliyorum kime sorsan gosterir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 14D kadikoy - inkilap mah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 14B, 14ES de gider. Hemen merkezde belediye de. Otobus soforune ya da yolculardan birine soylersen indirir mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Hatta 14 de gidiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 13 numarada gidiyor. Viktor said: oraya giden geri gelemez... korkmaya gerek yok ısırmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar