Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ya ben bir filmdeki bir 5dklık bölümü kesip sunumuma koymak istiyourm bir proje için ama hangi programı nasıl kullanacağım hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 once bir video convertor programı bulacaksın yada yuklu ıse wındows movıe makerda olur sonra convert ıslemı ıcın fılmden almak ıstedıgın sahnenın baslangıc ve bıtıs suresını dakıka ve sanıye olarak programa gıreceksın devamında ne sekılde kaydetmek ıstıyorsan gıf wmp divx vs.. ayarlarını yapacaksın en son convert edeceksın hepsı bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben kes biç işlerini adobe premiere 'de yaparım. çok basittir, programı açarsın, yeni bir montaj dosyası açarsın, filmi programa atarsın, filmin almak istediğin 5 dk'sını In ve Out vererek timeline'ye çekersin, render'ını yapıp export edersin. Açıkçası Movie Maker kullanmayı başaramadım:S premiere kullanıp movie maker kullanamamak enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sony vegas da deneyebılırsın biraz daha kolay seleflerıne gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar