Boci Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ventrilo kullanıyorum. Headsetin mikrofonundan konuşurken diğerleri benim bilgisayar soundlarımı da duyuyor. Forumda biraz araştırdım ve anladığım kadarıyla What U Hear diye bir özellik bu durumu sağlıyor ve onu kapatmak gerekiyor. Ancak onboard Realtek özelliklerime baktığımda what u hear seçeneğini göremiyorum dolayısıyla kapatamıyorum. Başka önerisi olan var mı? Ya da bu özelliğin ismi Realtek de farklı mıdır? Oyunun sesini kapatıp mikrofondan konuşmaktan sıkıldım da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 what you hear advanced controls'de olmasi lazim. ya da ben oyle hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 volume ikonuna cift tikla, options'dan properties e gir, recording i sec. a$agida tikli olan what you hear i kaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 acoustic echo cancellation diye birsey var benimkinde misal. vistada "recording devices"ta mikrofonun ozelliklerine bakarsan "enchantments" sekmesinde gozukuyor ozellikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bilgisayar özelliklerinde veya Realtek özelliklerinde what u hear seçeneği yok. Muhtemelen ismi farklı geçiyor veya bu özelliği kapatmak için birkaç farklı yol izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Sorunun bahsettiğin sebepten olmama ihtimali de var. Mikrofonun güçlüyse, bir de sesin iyi gitsin diye mikrofonun kayıt kuvvetini iyice açtıysan, mikrofon senin sesinle birlikte kulaklıklardan gelen sesleri de algılıyor olabilir. Mikrofonun sesini kısmayı dene istersen. Televizyonunuzun sesini kısar mısınız? modunda oldu ;) Edit: Anlamanın yolu basit aslında. Bilgisayardan sesi tamamen kapat (Mute). Gürültülü bir şarkı aç arkaya. Hiç bir şey duymayacaksın haliyle. Sonra Windows Sound Recorder yada Audacity gibi bir programla kayda başla. Kayıt sırasında mikrofon açık olsun ama hiç bir şey söyleme. Sonra bilgisayarın sesini aç ve kaydı dinle. Hakkaten "What u hear" dediğin şey açıksa bilgisayar sesi kapalı olmasına rağmen çaldığın şarkıyı kaydetmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar