Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 10 günlüğüne accountum tekrar aktif(wotlk trial) , rogue um var bir tane lvl 52, talentları nasıl verirsem lvl alırken rahat ederim? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 300 civarı topic var rogue talentleriyle ilgili ama yine de söyliyim, Full combat gidiyorsun sword spec olarak. AR vs. alıyorsun. Malice'e de ver derdim ama gerek olmadığını gördüm son rogue lvllediğimde. Bir de mutilate build var, instant mob kesiyorsun neredeyse ama bayık geliyor bana. Hoşuna giderse ve 2x de güzel daggerin varsa denemelisin tabii. (Ben 60-80 fist/mutilate dönüşümlü kastım, çünkü sword bulamadım ve dungeonlarda zaman harcamak ya da AH'a para bayılmak istemedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bu verdğin talent buildi, en son patche göre mi? evet forumda bir sürü topic var talentlarla ilgili hepside outdated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Değişen birşey olmadı lvling talentlerde, bir kaç talent eklendi ama wowun temel yapısını kavradıysan ona göre editleyebilirsin buildleri. Ve evet wotlk'tan sonra da rogue kastım son haliyle de efektif olanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar